fbpx

Barbra Streisand se prenažira s palačinkami: “Zaradi Donalda Trumpa se redim!”

Obama je Barbri Streisand podelil medaljo svobode, najvišje civilno državno odlikovanje. Foto: epa

Donald Trump je dokazal, da lahko s svojimi tviti premaga medije, očitno pa imajo ti tudi “čudežno” moč. Ameriška igralka in pevka v zatonu Barbra Streisand namreč trdi, da se je začela zaradi Trumpa in njegovih objav na družbenem omrežju rediti.

Barbra Streisand je tvitnila, da je začela zaradi Donalda Trumpa pridobivati na teži. Dan je začela s tekočino, a po jutranjih novicah si je morala privoščiti palačinke z javorjevim sirupom.

Pevka in igralka, katere kariera počasi zahaja, je v predvolilni kampanji na vso moč glasno podpirala kandidatko Hillary Clinton. Čeprav ni nikoli veljala za lepotico, pa se 74-letna Streisandova očitno obremenjuje s svojim videzom, saj je po prvotnem tvitu še enkrat tvitnila, tokrat, da je Trump obtožil Obamo, da je prisluškoval njegovim telefonom. “Resno nori časi. Čas za več palačink.”

Nekdanji tiskovni predstavnik Obame Kevin Lewis je sicer Trumpovo izjavo že zanikal. “Glavno pravilo Obamove administracije je bilo, da noben uradnik iz Bele hiše ne more oziroma sme nadzirati preiskave, ki jo vodi ministrstvo za pravosodje. V okviru te prakse ni niti predsednik Obama niti katerikoli uradnik iz Bele hiše odredil nadzora nad katerim koli ameriškim državljanom,” povzema Lewisove besede Breitbart.

Videz dame pokvari s svojim blebetanjem
Streisandova je sicer ena najbolj razvpitih in glasnih kritikov Donalda Trumpa. Kritizirala ga je med volilno kampanjo in kritizira ga tudi zdaj. Huffington Post je tako prejšnji teden objavil njeno kolumno, kjer je zapisala, da je novi predsednik po štiridesetih dneh v primerjavi s prejšnjim le bleda kopija. “Trump je obljubil, da bo Ameriko naredil spet veliko. Kar dela Ameriko veliko je, da je bila naša vlada tako dobra kot naši ljudje, in ki deluje s sočutjem, s spodobnostjo in ponižnostjo,” je zapisala ter dodala: “Na tem izpitu je padel že po 40 dneh.”

Če želi Barbra Streisand s svojim videzom dajati vtis dame, pa to v celoti pokvari s svojim jezikom. Trumpa je med drugim zmerjala, da je “neumen, nepremišljen, nehvaležen in brezsrčen” in tudi “grozljivo strašljiv”. Avgusta je tudi javno oznanila, da se bo preselila v Avstralijo, če zmaga Trump. Trump je zmagal, ona pa še vedno lomasti po ZDA. Toliko o tem, koliko veljajo njene besede.

Marjanca Scheicher