fbpx

Big Brother slavnih: Poglejte, katere hollywoodske zvezde si bodo za en mesec delile glamurozno hišo!

Foto: twitter

Začela se je nova sezona resničnostnega šova Big Brother slavnih, v glamurozni hiši bodo bivale hollywoodske zvezde. V hiši ne bo manjkalo znanih igralk in igralcev, manekenk, športnikov pa tudi milijonarjev. Ena oseba, ki bo sobivala z znanimi osebnostmi, pa je še vedno neznana – pravijo, da naj bi bila to Stormy Daniels, nekdanja porno zvezda, ki trdi, da je imela afero z Donaldom Trumpom.

Kot prva je v hišo stopila legendarna igralka Kirstie Alley, ki je zaslovela v TV-oddaji Veronica’s Closet. Ob vstopu si je skoraj premislila, povedala je, da jo je strah. “Zakaj sem se sploh prijavila?” je dejala voditeljici šova Emmi Willis. Ni pa bila edina, ki je pokazala strah, tudi igralec Ryan Thomas je podvomil v svojo odločitev.

Chloe Ayling (Foto: Twitter)

Ryanu sta sledila nekdanji nogometaš Arsenala in Liverpoola Jermaine Pennant in manekenka Chloe Ayling, ki so jo lani v Italiji drogirali in ugrabili za šest dni. Več o tem, je obljubila, bo ekskluzivno razkrila javnosti v šovu Big Brother. V hišo se je vselil tudi je Rodrigo Alves, bolj znan kot “človeški Ken”, zahvaljujoč obsežnim postopkom plastične kirurgije.

Rodrigo Alves (Foto: Twitter)

Naslednji stanovalec je Dan Osborne, zvezda resničnostnega šova, ki so ga pred kratkim obtožili, da je prevaral svojo ženo, igralko Jacqueline Jossa, čeprav sta nedavno dobila drugega otroka. Nedvomno bo v šovu skušal oprati svoje ime. A tudi ženska, s katero naj bi varal ženo, je vstopila v hišo Big Brother – to je Gabby Allen, prav tako zvezda resničnostnega šova. Gledalci in ljubitelji šova komaj čakajo, ali bodo opazili iskrice med njima ali pa je to le lažna novica.

Gabby Allen (Foto: Twitter)

Dan Osborne (Foto: Twitter)

Tudi zabave ne bo manjkalo, saj se je stanovalcem pridružil tudi komedijant Hardeep Singh Kohl, sledil pa mu je Ben Jardine, znan po tem, da je javno zapustil ženo kar preko radia. Roxanne Pallett pa je obljubila, da bo v tem mesecu v hiši oddajala le pozitivno energijo. Kot zadnji pa so vstopili jasnovidka Sally MorganNatalie Nunn, zvezda resničnostnih šovov, in bankir Nick Leeson.

Hardeep Singh Kohl (Foto: Twitter)

Ben Jardine (Foto: Twitter)

Roxanne Pallett (Foto: Twitter)

Natalie Nunn (Foto: Twitter)

A. L.