fbpx

Bila je ob pravem času na pravem mestu: povsem naključno so se ji uresničile sanje!

Usodna fotografija, ki je zaslužna za uspeh mlade Anok (foto: Instagram)

Včasih se zgodi, da je pot do uspeha tlakovana povsem naključno. Temnopolto dekle je imelo to srečo, da jo je naključni fotograf ujel v objektiv na neki prireditvi, nato pa so jo začeli hitro širiti prek spleta. Izjemno lepemu dekletu so zaradi fotografije, za katero je prejela številne komplimente, ponudbo za sodelovanje ponudile tri modne agencije.

Anok Yai je 19-letna študentke biokemije, ki prihaja iz Egipta, vendar so se leta 2000 z družino preselili v ZDA. Njena fotografija, prek katere so jo odkrile modne agencije, je nastala na prireditvi njene univerze, kjer jo je novi študent fotografiral zgolj zaradi objave fotografije na Instagram. Rekel ji je, da fotografira ljudi z dobrim stilom in da obstaja velika možnost, da njene fotografije postanejo senzacija, vendar njegovim besedam takrat še ni verjela.

Glas o njej se je razširil tudi do modnih agencij
Kmalu pa so se besede mladega fotografa uresničile, saj je bil njen telefon po objavi fotografije poln obvestil, kjer so ji ljudje pošiljali komplimente in ji predlagali vstop v modno industrijo, zraven pa pošiljali povezave do različnih modnih agencij.

Študentko, ki jo moda in umetnost že dolgo zanimata, pa so hitro našle tudi tri modne agencije, ki jih je dekle povsem očaralo. Tako so se ji uresničile sanje, za katere je dvomila, da se ji bodo sploh kdaj.

Big thank you to @thesunk for capturing this moment. Amazing photographer. Couldn't be happier

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

Grad night throwback

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

 

Hi Howard #howardhomecoming

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

 

https://www.instagram.com/p/BaxL7vJnmLQ/?taken-by=anokyai

D. Š.