Bizarno! Britanka toži agencijo za zmenkarije, ker ji niso našli ljubezni njenega življenja, kot so obljubljali

Tereza Burki (Foto: Fb)

Britanka Tereza Burki toži elitno podjetje za zmenkarije, ker ji niso vrnili več kot 14 tisoč evrov članarine, saj so bili neuspešni pri iskanju njene nove ljubezni. 

Britanska sodna praksa bo deležna novega pravnega primera, v katerem nezadovoljna stranka toži agencijo za iskanje partnerjev, ker ji niso našli uspešnega in bogatega moškega, kot so ji obljubljali za plačilo več kot 14 tisoč evrov.

Tereza Burki se je nanje obrnila, ko je videla oglas, v katerem so obljubljali, da svojim strankam najdejo bogate in samske moške, od leta 2014, ko je postala članica, pa ji niso našli iskanega moškega – sanjskega moža in očeta njenih otrok.

Niso ji našli niti enega primernega moškega
Njen odvetnik trdi, da klientka zahteva odškodnino zaradi frustracij in razočaranja nad agencijo, ki ji ni pomagala uresničiti sanj. The Sun poroča, da Burkijevi niso uspeli najti niti enega moškega, po njeno pa ljudem v 40-ih letih ne bi smeli obljubljati “ljubezni življenja”, saj sta za to življenjsko obdobje značilna posebna občutljivost in krhkost. Agencija Seventy Thirty se je na tožbo pritožila in trdi, da ji je nezadovoljna stranka storila velikansko škodo, saj jih je v medijih razglasila za prevarante. Kako bo potekalo sojenje, bomo spremljali še naprej.

Foto: iStock

C. Š.