fbpx

Bizarno darilo za 34 evrov: Koktejl iz solz

Foto: iStock

V britanskem podjetju Bompas&Parr so prišli na dan z eno najbolj norih idej za darilo, ki ga lahko najdražjim in najbližjim poklonite v božično-novoletnem času. Ste ga že poskusili? – Podarite jim koktejl iz solz.

Organizatorji pravijo, da obstajajo tri vrste solz. Lahko so psihične, bazične in refleksne. Na delavnici bodo od sodelujočih z različnimi stimulanti poskušali izvabiti solze, ki jih bodo nato pasterizirali in zmešali z alkoholom ter aromatičnimi zelišči.

Masirali jih bodo do solz
Podjetje bo organiziralo delavnice, na katerih bodo udeleženci lahko mešali koktejle iz lastnih solz. Da bo solz dovolj, bodo udeležnce do njih pripravili s posebno masažo, medtem ko bo v ozadju igrala resna glasba, na voljo pa jim bo tudi mentol.

Dostopno vsem
Cena delavnice, ki je bila takoj razprodana, znaša 34 evrov. Udeleženci bodo lahko domov odnesli dve steklenici dragocene pijače iz solz, dobili pa bodo tudi 3 recepte za koktejle. Zaradi velikega zanimanja so se organizatorji odločili, da bodo v bodoče organizirali še več podobnih delavnic.

A. R., STA