fbpx

Bizarno: Kamerunski nogometaš proslavljal podpis pogodbe z moskovskim Dinamom in objavil posnetek seksa!?

Foto: Družbena omrežja

Sodobna nogometna praznovanja so sicer pogosto bizarna, a dejanje kamerunskega nogometaša Clintona N’Jie ob svojem prestopu v moskovski Dinamo je vendarle bilo nekaj posebnega. Podpis svoje nove pogodbe je namreč preko aplikacije Snapchat naznanil kar s posnetkom seksa, kar je že sprožilo številne odzive. Za omenjeno dejanje se je nogometaš javnosti že opravičil. 

Kamerunski napadalec Clinton N’Jie, ki je nedavno prestopil iz Olympique Marseilla v Dinamo Moskva, pri čemer so Rusi zanj francoskemu klubu izplačali šest milijonov evrov odškodnine, je menjavo kluba obeležil na prav poseben način. Najprej je popi preveč alkohola, nato pa preko aplikacije Snapchat objavil kar videoposnetek seksa, v katerem je bil z neznano žensko ujet v kočljivem položaju.

Nogometaš, ki je s svojim novim klubom v četrtek sklenil štiriletno pogodbo, sicer pravi, da je omenjeni videoposnetek objavil po pomoti. Po njegovo je namreč po razveseljivi novici želel vtipkati v Google svoje ime, da bi prebral novice o prestopu, a je namesto tega pomotoma pritisnil napačen gumb ter začel prenos v živo na Snapchatu. V opravičilu je 25-letnik med drugim zapisal: “Opravičujem se, preveč sem popil. Proslavljal sem podpis nove pogodbe, hotel sem prebrati objave na telefonu in pritisnil na napačno tipko.” 

Buren odziv na družbenih omrežjih
Opravičilo pa kot kaže ni pripeljalo do tega, da bi zadeva potihnila. Posnetek je namreč že preplavil splet, zaradi česar se je na nogometaša veliko kritik vsulo zlasti v Afriki, od koder prihaja. Tudi sicer so družbena omrežja polna objav, povezanih z nevsakdanjim videoposnetkom. Iz velike večine je možno razbrati predvsem norčevanje iz nogometaševe nespametne poteze.

https://twitter.com/djezzzzzz/status/1155210670935334912

Rajko Golob