Bizarno: Trump na soočenju debatiral o velikosti svojih genitalij

Foto: epa

“Zagotavljam vem, nobenega problema ni, zagotavljam vam,” se je Donald Trump odzval na namigovanja Marca Rubia, da naj bi bil njegov penis nezavidljivo majhen. Trumpov nasprotnik v republikanski tekmi se je pred soočenjem pošalil iz Trumpovih rok, ki naj bi bile majhne, temu pa še dodal: “Saj veste, kaj pravijo, če so roke majhne, je morda še kaj drugega majhno.”

Trumpa je novinarka takoj po soočenju opozorila, da je prvi predsedniški kandidat v zgodovini Združenih držav, ki se je na soočenju pohvalil z velikostjo svojega penisa, na kar je Trump odgovoril, da se je šalil le na račun svojih rok. “Imam zelo močne roke, poglejte te roke, ali niso lepe”? 

Melania Trump s srepim pogledom
Ob strani je nemo stala tudi Melania Trump, ki po videzu sodeč, v izmenjavi besed ni prav nič uživala. Novinarka seveda ni hotela odnehati in ga je ponovno izzvala: “Šli ste malo dlje od tega,” vendar se mogotec ni pustil zmesti in je nadaljeval z monologom o moči svojih rok, poroča CNN.

To seveda ni prvič, da je Donald Trump presenetil z bizarno izjavo. Ob neki priložnosti, ko so ga povprašali, ali ga kaj skrbi zaradi pogosto kritičnega pisanja medijev na njegov račun, je odgovoril, da ga pisanja ne ganejo, dokler ima ob sebi žensko z dobro zadnjico.

Vir: Twitter

Vir: Twitter

Trump je znan tudi po svojih zapisih na družbenem omrežju Twitter, kjer – po mnenju nekaterih – pogosto preseže mejo dobrega okusa. Tako je zapisal, da bodo Združene države k sebi povabile največjega šefa mehiškega “narkomanskega” kartela – zgolj zato, ker ameriški “voditelji” ne znajo reči ne.

Glede na to, da si želi postati predsednik ZDA, je verjetno še najbolj bizarna njegova izjava, s katero se je pohvalil, ta, da zna služiti s politiki. “Če ne znate zaslužiti s politiki, potem je z vami nekaj narobe,” je povedal milijonar.

Ž. K.