fbpx

Bizarno: Zaporniki sprožili kampanjo, naj jim dovolijo “lutke za seks”, da bodo za rešetkami občutili vsaj malo strasti

Foto: epa

Zaporniki v Angliji imajo, milo rečeno, čudno zahtevo: zahtevajo, naj jim pazniki dovolijo imeti lutke za seks, da bodo za rešetkami užili vsaj malo strasti.

Obsojeni Jack Swarez, ki prestaja zaporno kazen v angleškem okraju Nottinghamshire, je prepričan, da bi lutke za seks izboljšale obnašanje moških zapornikov, saj bi ti na njih sprostili svojo testosteronsko napetost. Trdi celo, da to vlade ne bi stalo niti enega centa, saj so obsojenci, v imenu katerih govori, to “investicijo” pripravljeni plačati iz lastnih žepov.

Swarez je rekel: “Težava je v tem, da so naši zapori polni mladih moških, napolnjenih s testosteronom, ki bi dali svojo desno roko za nekaj strasti. Frustracija te situacije neizogibno dela te mlade moške nemirne, poledica tega je, da si želijo povzročati nerede. Imam predlog, ki mu je treba nameniti pozornost. Morda bi pomagal ublažiti stalen problem.”

Idejo dobili po tv-dokumentarcu
Zaporniki s Swarezom na čelu so dobili to idejo, ko so gledali dokumentarec na programu Channel 4, ki je pokazal odrasle moške, ki živijo z napihljivimi lutkami. “Opazil sem, da so videti zelo srečni in brez stresa. Poleg tega so to lutke, ki jih moramo sami napihniti, kar pa bi zapornikom, ki jim ni dovoljeno kaditi, omogočalo, da si očistijo in ojačajo pljuča, tako pa bi si popravili škodo na pljučih, ki jo povzroča kajenje. To je zmagaj – zmagaj situacija!” Dodal je še, da bi lahko zaporniki s svojo napihljivo partnerico preživeli veliko časa skupaj, piše Daily Mail. “Uživali bi tekom noči, gledali skupaj limonade, poslušali glasbo – vse, kar bi sicer počeli s svojo partnerico.”

Marjanca Scheicher