fbpx

Blamaža! Jankovićeva s ponarejeno torbico Louis Vuitton?!

Ponarejena torbica Louisa Vuittona. FOTO: Mediaspeed.net

Za ženske torbice lahko zapravite pravo malo bogastvo, še posebej, če so priznanih znamk. Na trgu se zlahka najdejo ponaredki, a kdo bi si misli, da bi ponaredek kupila in nosila nekdanja žena Jureta Jankovića, Vesna Janković.

V svoji garderobi ima namreč torbico Louis Vuitton, s katero je paradirala na enem od družabnih dogodkov. Torbico, ki so jo krasili znameniti potisk in znaki LV, je imela v roki. Zaradi kričeče rdeče barve, s katero je bila obrobljena, jo je bilo težko zgrešiti, poročajo Slovenske novice.

Vesna Janković (skrajno desno) z družbo. (Foto: Mediaspeed.net)

Da je ponaredek, so potrdili v sami trgovini Louis Vuitton: “Thank you for your interest in Louis Vuitton. We regret to inform you that the illustrated bag is not part of our collection. We thank you for your interest in Louis Vuitton and wish you a pleasant day.”  Zahvalili so se za izkazano zanimanje za njihovo znamko, v nadaljevanju pa zapisali, da torbica s fotografije ni del njihove kolekcije in je ponaredek.

Da si takšno blamažo dovoli Jankovićeva, ki ima sicer v lasti družbo JV kreativni marketing, si marsikdo ni niti predstavljal. Lani je imela dobrih 57 tisoč evrov prihodkov, leto pred tem slabih deset tisočakov manj. Poleg omenjene družbe je tudi solastnica podjetja VitaHemp. V lasti ima 72 odstotkov družbe (preostanek pripada družbi Intell).

Lana Božič