fbpx

Bo konec snemanj legendarnega Jamesa Bonda? Slavni igralec pravi …

Foto: epa

Daniel Craig – dosedanji Bond je snemalcem filma dejal, da ima dovolj vloge slavnega agenta 007. Novica je odjeknila samo nekaj dni po tem, ko so odpovedali snemanje nasledniku Tomu Hiddlestonu.  

Daniel Craig je najbolje plačani igralec, ki je igral vlogo najbolj zapeljivega in nevarnega agenta na svetu. Za štiri filme je zaslužil kar 50 milijonov evrov. Prvič je v Bondovi vlogi zaigral leta 2005 in filmski industriji prinesel več kot dve in pol milijardi evrov.

Dobro obveščeni viri so izdali, da je Craig zavrnil ponudbo, vredno skoraj 90 milijonov evrov za nadaljevanje snemanja dveh delov Jamesa Bonda. “Daniel Craig je končal,” so povedali in dodali, da je ponudbo zavrnil kljub ogromni ponujeni vsoti denarja, poroča Daily Mail.

Nekaterim filmskim ustvarjalcem je Craig že po snemanju zadnjega dela agenta 007 dejal, da gre za njegov zadnji projekt, vendar so v filmskem podjetju menili, da bi ga z dobro ponudbo vseeno lahko prepričali v nasprotno. Poleg tega je večkrat imel pripombe na lastnike te najbolj prepoznavne filmske znamke. Nenazadnje je že lansko leto v nekem intervjuju dejal, da si raje prekriža zapestji, kot zaigra v novem Bondu.

M. P.