Tudi slavni Brad Pitt počitnikoval v Dalmaciji

Eden najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev Brad Pitt dopustuje na hrvaški obali. V četrtek zvečer se je s prijatelji sprehajal po starem mestnem jedru Šibenika. Po sprehodu so se vrnili na jahto in odpluli proti marini v Mandalini. Z njim ni bilo videti njegove soproge Angeline Jolie, niti njunih šestih otrok, poročajo hrvaški mediji.

Hrvaška je priljubljena destinacija slavnih

https://twitter.com/brangelinadaily/status/771451518092541953

Pitt je nenapovedano prispel na hrvaško obalo, kar je povzročilo prijetno presenečenje med mimoidočimi v Šibeniku. Ameriški igralec se ni oziral na fotoreporterje, ki so hiteli beležiti njegov sprehod, oblečen v belo majico s kratkimi rokavi in dolge hlače, na glavi pa je imel poletni klobuk v beli barvi.

Brez avtograma, prosim

Hollywoodskega zvezdnika so zasledovale tudi oboževalke, ki so posnele nekaj njegovih fotografij, a njegovega avtograma niso uspele dobiti, poroča Večernji list na svoji spletni strani. Ena od Šibeničank je prepoznala Pitta med sprehodom pri šibeniški katedrali. Fotografije je potem poslala lokalnemu portalu šibenik.in, ki je tudi poročal o obisku slavnega igralca.

Pričakujejo še Angelino in otroke 

Brad Pitt z jahto na počitnicah po Damlaciji 1Po krajšem sprehodu po mestu se je Pitt s prijatelji vrnili na luksuzno jahto. Ni znano, katero je naslednje mesto, ki ga bo obiskal. Hrvaški mediji omenjajo možnost, da se bo igralcu na Hrvaškem pridružila tudi njegova družina. Pitt in Angelina Jolie sta bila že večkrat na Hrvaškem, kjer v zadnjih letih počitnikujejo številni zvezdniki.

Zvezde v Dalmaciji

Z jahto naprej proti Kornatom. foto twitter

Med drugimi so bili letos na hrvaški obali pevec skupine U2 Bono Vox, igralka Reese Witherspoon ter najstarejša hčerka republikanskega kandidata za predsednika ZDA Donalda Trumpa, Ivanka Trump, ki je znana tudi kot poslovna ženska in manekenka.

S.S.,STA