fbpx

David Beckham izdal skrivnost svojega uspeha

Foto: STA

Številni ljudje po svetu Davidu Beckhamu zagotovo zavidajo uspeh in zvezdniško življenje, vendar pa sam poudarja, da je za svoj uspeh v življenju moral vložiti veliko truda. Delovno etiko, ki jo je osvojil po zaslugi svojih staršev, pa želi prenesti tudi na svoje otroke.

Nekdanji angleški nogometaš je s svojim obiskom presenetil londonske osnovnošolce. Kot ambasador Sky akademije je prišel z namenom, da otroke nauči vse o svetu radiodifuzije in jim predstavi možna delovna mesta, ki so na tem področju aktualna.

Beckham ni verjel, da ga bodo otroci prepoznali
Čeprav je Beckham prišel predavat o resnih tematikah, se seveda ni mogel ogniti številnim vprašanjem osemletnikov: “Kdaj si vedel, da želiš postati nogometaš?”, “Kdaj si postal slaven?” in “Koliko golov si zadel v svoji karieri?”

Beckham je bil nad navdušenjem otrok presenečen, saj je bil prepričan, da ga ne bodo prepoznali, ker je “prestar” in ni več aktualen v nogometnih vodah.

Beckham ostaja izredno vljuden do oboževalcev
Beckham je letos dopolnil 40 let, a zagotovo še vrsto let ne bo pozabljen. Kljub vsej nenehni novinarski pozornosti, ki jo je bil deležen v svoji karieri, ostaja izredno vljuden do vseh ljudi, ki jih sreča, prav tako pa se še vedno z veseljem slika z oboževalci.

Kot je povedal zvezdnik, so ga v vljudnega človeka vzgojili starši. Vedno so mu poskušali vcepiti dobre manire in delovno etiko, to pa želi sam prenesti tudi na svoje štiri otroke. Po njegovih besedah so njegovi otroci že pri dveh letih poznali besedi, kot sta prosim in hvala. Prav tako so njegovi fantje naučeni, da gre dama vedno prva skozi vrata.

Njegova starša sta trdo garala
Številni ljudje po svetu Beckhamu zagotovo zavidajo uspeh in zvezdniško življenje, vendar pa sam poudarja, da je za svoj uspeh v življenju moral vložiti veliko truda.

Spominjam se, ko sem pri svojih trinajstih letih opazoval mamo, ko je pri treh otrocih doma delala pozno v noč, bila je namreč frizerka. Oče je prav tako odšel na delo ob šestih zjutraj in se vračal pozno zvečer. Na tak način sta tudi v meni vzbudila delovno etiko,” je povedal za Telegraph.

Zvezdnik od svojih otrok ne pričakuje, da bodo šli po njegovih stopinjah, kljub temu da radi igrajo nogomet. “Tudi če ne bi želeli igrati nogometa, se ne bi razburjal. Zanje želim samo, da imajo določeno ambicijo in najdejo nekaj, kar jim bo predstavljalo takšno strast, kot jo meni predstavlja nogomet. To je vse, kar si želim.”

 N. K.