fbpx

Dedek iz vrtca pobral napačnega otroka

Slika je simbolična (foto: pixabay)

Jessie Harris Bouton iz New Yorka je povedala, da je prišlo do resnične zmede, ker je vzgojiteljica otroka dala napačnemu dedku, čeprav je bila deklica ogorčena. Dedek pa svoje vnukinje ni prepoznal.

Mati deklice Jessie Harris Bouton je starše na Instagramu opozorila po tem, ko je njena triletna hči Lola izginila iz vrtca. Hčerko Lolo je namreč pobral neznan moški, ki je imel na sebi obrazno masko in je trdil, da je njen dedek. Mama je svoje izkušnje delila v obliki videoposnetka in na Instagramu in v opis zapisala: “Ko sem danes prispela po Lolo v vrtec, mi je vzgojiteljica povedala, da jo je že pobral njen dedek. To je bilo zame nenavadno, ker ga nisem nikoli prosila,” je zapisala.

Po nadaljnjem zaslišanju vzgojiteljice je Jessie ugotovila, da je Lola oklevala, da bi šla s tem moškim (ki je imel na sebi masko za obraz), vendar je domnevala, da je preprosto razočarana, ker je mama ni pobrala. Ampak imela je čuden občutek. Prišla je domov in videla, da Lola ni prišla domov z dedkom. “Začela sem se panično spraševati, kdo mi je vzel otroka,” je povedala mati in dodala, da je bilo to “najdaljših in najstrašnejših 15 minut v njenem življenju”.

Zatem se je Harris Boutonova odpravila nazaj do vrtca, kjer pa jo je hčerka že čakala. Namreč tudi dedek, ki je pobral deklico je namreč spoznal, da je prišlo do napake, in da to ni njegova vnukinja. Konec dober vse dobro, a Harris Boutonova je priliko vseeno izkoristila, da starše opozori, naj svoje otroke dobro podučijo, da če se jim zdi, da zaradi mask osebe ne prepoznajo, da jo prosijo, da umakne masko z obraza toliko da jo lahko prepoznajo.

Sara Rančigaj