fbpx

Denis Avdić išče novo službo, rad bi delal na Novi24TV

Denis Avdić bi rad delal na Novi24TV. Foto: Facebook

Priljubljeni voditelj Denis Avdić želi zamenjati službo – v današnji jutranji oddaji na Radiu 1 je razkril, da si želi delati na Novi24TV. Pri tem je prosil poslušalce, naj mu pomagajo sestaviti življenjepis ter svetujejo, kaj je najbolj pomembno, kar bi v prošnji za delo lahko izpostavil. Nekaj nasvetov je bilo prav zabavnih, med drugim so mu priporočali tudi, naj piha na dušo poslanki SDS Evi Irgl.

“Mogoče pa vam danes zadnjič govorim kot jutranji voditelj Radia 1, če bo šlo vse po sreči, bom že konec tedna voditelj Nove24TV,” je Denis Avdić povedal v svoji jutranji oddaji. Dejal je, da Nova24TV išče nove sodelavce, zato se je odločil, da nam pošlje prošnjo za delo. Ob tem je bil zelo previden, saj, kot pravi, službe – če ne bo napisal dobre prošnje – ne bo dobil.

Začetek prošnje, ki naj bi jo poslal v naše uredništvo, se glasi takole: “Pozdravljeni. Sem Denis in iščem nove izzive kot delavec v mediju z velikim potencialom rasti.” V nadaljevanju pa se mu je po njegovih besedah zaustavilo, zato je na pomoč poklical svoje poslušalce. Med drugim so mu svetovali, naj takoj na začetku pove, da je ‘Sloven’c’, ‘že od rojstva desničar’ in ‘versko vzgojen’ in da naj svoj balkanski priimek Avdić spremeni v Avdnik. Ugotovil je še, da bi bilo prošnjo veliko bolje začeti s pozdravom “Bog z vami” kot s “Pozdravljeni”.

Njegova prošnja, dopolnjena z idejami poslušalcev, zveni takole:
“Bog z vami. Sem Denis Avdnik in iščem nove izzive kot delavec v mediju z velikim potencialom rasti. Sem Slovenec, rojen v Postojni, ne v Afganistanu ali Murglah. Že od malih nog sem kot desničar branil suverenost Izraela in ZDA.” 

Avdič je v oddaji ugotavljal, da se ga poslušalci očitno hočejo znebiti z Radia 1, saj je prejel mnogo predlogov, kaj zapisati v prošnjo. Med bolj zabavnimi je bil tudi predlog, da napiše, kako je v času šolanja spoznal lepoto Eve Irgl in na steno nalepil njen plakat, ki je v njegovi sobi obešen še danes.

Avdičeve prošnje sicer še nismo prejeli, smo pa ga pa v telefonskem pogovoru z veseljem povabili na razgovor. Kakšen bo – če se bo razgovora udeležil – razplet, bomo poročali v naslednjih dneh. 

A. D.