Dojenčica, ki je obnorela svet: Stara dva meseca, pa tako obdarjena

Dvomesečna Isabelle ima za svojo starost izjmeno veliko las (foto: Instagram).

Družinska fotografija ameriškega para z njuno hčerko Isabelle je na socialnih omrežjih postala izredno priljubljena. Razlog so dekličini izrazito gosti lasje, ki dojenčico krasijo že pri rosnih dveh mesecih starosti. 

Takoj ko je njena mama posnela “selfije”, je fotografija zakrožila po spletu, govorice o njej pa so se razširile tudi po celotnem San Franciscu. Dvomesečna Isabelle je postala zvezda številnih obdelav fotografij, pri katerih so izdelovalci kar tekmovali, kdo bo naredil bolj zabavno izvedbo. Eden izmed komentatorjev je v odzivu na lasato deklico zapisal: “Kako to, da ima ta dojenček več las koz jaz? Vedno sem mislil, da so dojenčki plešasti.”

Njen oče je bil prav tako obdarjen
Pediatrinja Jennifer Shu je dekličine goste lase pospremila z razlago, da gre po vsej verjetnosti za genetski vzrok – njen oče je imel kot dojenček namreč prav tako bogato obdarjeno lasišče, saj mu je griva že pri treh mesecih zrasla čez oči.

Starša deklice Isabelle sta uživala ob vseh fotografijah in zabavnih predelavah, ki se jima zdijo izjemne. “Neverjetno, kako so ljudje kreativni. Ker so vse fotografije narejene dobronamerno, si tega ne ženemo preveč k srcu,” je dejal ponosni očka.

 M. P.