fbpx

[Ekskluzivno!] FOTODOKAZ: Simona Weiss pozabljena?! Njen Goran Šarac zaročen z drugo!

(Foto: skandal24.si)

19. decembra 2018 je minilo tri leta, odkar je ta svet zapustila kraljica ljudskih src Simona Weiss. Njen mož, sicer zagret SD-jevec, Goran Šarac je pred nekaj urami objavil, da je zaročen z novo blondinko – Jano Polak, za katero je sicer Škandalu24 tajil, da sta par in zatrjeval, da je pri njem le gospodinja oziroma zgolj ena od zaposlenih v njegovem podjetju.

Konec leta 2018 je minilo tri leta, odkar je za hudo boleznijo umrla nadvse priljubljena pevka Simona Weiss. Goran Šarac menda ni žaloval kaj preveč dolgo, saj je Škandal24 že septembra 2017 objavil šokantne podrobnosti nove zveze Gorana Šarca in njegove nove partnerice Jane. Med drugim so takrat zapisali, da je nova ženska v življenju Gorana Šaraca kopija Simone Weiss: “Par, ki ni več tako svež, med njima se je po zanesljivih informacijah začela plesti vez zelo kmalu po smrti Simone, naj bi se spoznal prek skupne prijateljice, pevke Tanje Žagar in Goranovega mlajšega brata Mikija Šaraca. Žagarjeva in Jančičeva sta že dolga leta dobri prijateljici, podjetje, ki je bilo v upravljanju Goranove nove ljubezni in njenega nekdanjega moža, pa je skrbelo za catering, ko sta slednjega potrebovala estradnica in njen ‘menedžer’.”

Zanimivo je, da je catering za goste po maši zadušnici za pokojno Simono Weiss 21. januarja 2015 na Gorenjskem pripravila Goranova nova ljubezen. Šarac starejši in Polakova naj bi se zbližala prav zaradi hudega šoka, ko je vdovec preboleval pevkino smrt, gostinka pa ločitev z možem, je zapisal Škandal24 predlanskega septembra. Več o tem preberite TUKAJ

Po objavi zgodbe, ki je razkrila, da naj bi bila nova ženska v življenju Gorana Šaraca med redkimi prisotnimi na maši zadušnici, pa se je oglasil sam zagrizen SD-jevec, ki je vse zanikal, češ, da je omenjena gospa le ena od zaposlenih v njegovem podjetju. Očitno pa je imel omenjen medij prav, saj je Goran Šarac pred nekaj urami na Facebooku objavil, da je z omenjeno Jano zaročen:

Foto: printscreen

J. G.