Facebook Messenger se je sesul že drugič v enem tednu – vse večje težave z ohranjanjem delovanja svojih funkcij

Facebook (Foto: Facebook)

Facebook ima vse večje težave z ohranjanjem delovanja svojih funkcij, Messenger je namreč že drugič v enem tednu prenehal delovati, kar je povzročilo številne nevšečnosti uporabnikom po vsem svetu: o izpadih poročajo iz Velike Britanije, Evrope in ZDA.

V četrtek številni uporabniki priljubljenega družbenega omrežja Facebook ponovno niso mogli pošiljati sporočil prek funkcije Messenger, o izpadih delovanja storitve množično poročajo iz Velike Britanije, vse Evrope, Južne Amerike in vzhodne obale ZDA. Za Daily Mail je tiskovna predstavnica Facebooka Dalya Browne povedala, da so imeli uporabniki krajši čas težave pri pošiljanju in sprejemanju sporočil: “Težava je bila v kodi napake in to smo že popravili. Opravičujemo se za vsako nevšečnost.” Glede na poročanja medijev je sicer trajalo več ur, preden so napako uspeli odpraviti.

Facebook (Foto: Facebook)

Se dogaja načrten napad na Facebook?!
Tudi Facebookova domača stran ni bila dostopna ob več priložnostih, vendar delovanje osnovne strani ni bilo tako moteno kot delovanje Messengerja. Kot še poroča Daily Mail, je imelo okrog 40 odstotkov uporabnikov težave pri povezovanju prek Messengerja, 32 odstotkov uporabnikov je doživelo težave pri prejemanju sporočil, 27 odstotkov pa se jih ni moglo prijaviti v storitev. Tudi prejšnji teden je bilo delovanje aplikacije Messenger močno moteno, nekateri se niso mogli povezati po več ur, 12. novembra pa so aplikacije iz Facebookove družine, kot so Messenger, WhatsApp in Instagram, doživele popoln “blackout” oziroma zatemnitev.

J. Ž.

  • xtc

    Facebook je shit.

  • freedomfighter

    Ko bi se vsaj vsa socialna omrezja sesula…prepricevali so nas da bo ta vrsta povezovanja ljudi naredila pametnejse pa jih je naredila totalno glupe in ujete v svoje informacijske baloncke

  • bojan

    Ko bi ga le sesulo za zmeraj… spletišče in podobna spletišča ki cenzurirajo vohunijo za uporabniki itd … nihče ne mara, poleg naštetega pa kvari mladino in povzroča samomore … zame osebno je to Gnoj od gnoja ! … in bi ga takoj ukinu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!