fbpx

[FOTO] 10 najboljših oblek Melanie Trump, odkar je postala prva dama

(Foto: Facebook/@MelaniaTrum)

Amerika ima novo stilsko ikono – to je postala nova prva dama ZDA, Slovenka Melania Trump, ki je svet osvojila s svojim brezhibnim, klasičnim stilom. Melania je že med predsedniško kampanjo dokazovala, da ima žilico za modo. Predstavljamo deset najboljših oblek, ki jih je nosila kot prva dama ZDA.

  1. Na inavguracijski dan je Melania nosila sinje moder kostim Ralpha Laurena, v kombinacijo z rokavicami.

Foto: epa.

2. Na paradi ob francoskem prazniku dnevu Bastilje si je nadela prelepo obleko modnega oblikovalca Valentina, s cvetličnim potiskom.

Foto: youtube.

3. Na plesu, ki je sledil Trumpovi inavguraciji, pa je novopečena prva dama očarala v beli obleki francoskega Hervéja Pierrea.

Foto: youtube.

4. Za obisk znanstvenega centra Kopernik na Poljskem si je izbrala poletno obleko znamke Delpozo, ki jo je popestrila z rožnatimi čevlji.

Foto: youtube.

5. Izraelce je v maju očarala v belem kostimu s prilegajočim pasom ameriške modne ikone, Michaela Korsa.

Foto: epa.

6. Indijskega predsednika vlade je z možem pričakala v cvetlični maksi obleki znamke Emilio Pucci in čevljih modne znamke Louboutin.

Foto: youtube.

7. V prvem nagovoru kongresa novega ameriškega predsednika je ponovno posegla po znamki Michael Kors, tokrat je izbrala klasičen črn kostim.

Foto: epa.

8. Zbrane na srečanju skupine G7 v italijanskem mestu Taormini je presenetila v moderni jakni s tridimenzionalnim cvetličnim vzorcem, modne hiše Dolce&Gabbana.

Foto: epa.

9. V Hamburgu je nosila sivo-belo obleko oblikovalke Jil Sander, ki jo je popestrila z rdečim pasom in plaščem modne hiše Bottega Veneta.

Foto: youtube.

10. Smaragdno zeleni kostim modne znamke Hervé Pierre pa je Melania nosila na srečanju z jordansko kraljico Ranio.

Foto: epa.

U. V.