fbpx

[Foto] Ali je to najbolj bizarna zveza na svetu? Moški se je zaljubil v …

Foto: Youtube

Japonska je znana po svoji preteklosti, samurajih, sojini omaki, sedaj pa tudi po gospodu, ki se je zaljubil v lutko. Skupaj z njo se kopa, spi, hodi na sprehode in večerje. Njegovi ljubezni iz silikona je ime Saori. Nihče ne ve, ali mu Saori ljubezen tudi vrača. 

Sendži Nakadžima je star 61 let. Ima ženo in dva otroka, a svoj denar raje zapravlja za silikonsko lutko, ki jo pogosto pelje v trgovino, kjer ji kupuje draga oblačila. Sendži je lutko prvotno uporabljal samo zaradi seksualnih podvigov, saj je pogosto na poslovni poti. Lutko so mu kolegi kupili verjetno iz šale.

Ni čisto jasno, kdaj se je objekt poželenja prelevil v veliko ljubezen. Sendži živi s svojo lutko v stanovanju v Tokiu, v glavnem mestu Japonske. V njej vidi več kot navadno plastično lutko (tudi več kot le skupek silikona) in več kot samo še eno žensko, ki je z njim v zvezi samo zaradi denarja. “Ona ni taka kot ostale ženske. Z mano ni samo zaradi denarja in nikoli me ne bo izdala,” trdi Sendži in dodaja, da obožuje romantične večerje.

Redno jo vozi na sprehode. Takrat jo posadi na invalidski voziček in jo odpelje v mesto, kjer tudi od drugih ljudi zahteva, da se do nje obnašajo kot do živega bitja. Vsakodnevno jo tudi kopa; trdi, da obožuje penaste kopeli. Videzu svoje lutke posveča veliko časa, zato jo češe, šminka, ureja pa ji tudi frizuro.

Na Japonskem porast plastičnih lutk
Na Japonskem se soočajo z vedno večjim porastom popularnosti plastičnih lutk, poroča spletna stran 24 sata. Trend se je začel že pred nekaj leti. Lutka, kot je Saori, lahko stane tudi 4.000 evrov, kar pa očitno ni previsoka cena za osamljene Japonce, ki svoje silikonske prijateljice vse pogosteje vodijo v javnost.

Ž. K.