fbpx

[FOTO IN VIDEO] Ogromne prsi in sprememba rase: Nekdanja belka verjame, da je s tem spremenila svoje poreklo. Zdaj se želi pridružiti črnski skupnosti

Foto: Youtube

Martino Big pozna cel svet. Je nekdanja stevardesa, nekdanja blondinka in celo nekdanja belka. Pravi, da je že od nekdaj čutila, da je njena koža afroameričanska. Najprej si je povečala prsi do te mere, da prsim sploh niso več podobne. Mož jo pri tem podpira in želi, da se ji uresniči želja, da postane prava temnopoltka. Ob tem se ne zaveda, da s svojim početjem žali temnopolte, prav tako se želi pridružiti črnskim skupnostim in potovati po Afriki.

Že več let se za Martino obračajo številni pogledi. Nekdaj simpatična belka in blondinka je svojo kožo popolnoma spremenila. Socialna omrežja so vznemirjena, njenih čudaških želja ne razume nihče. V prsih ima ogromne vsadke in pravi, da je zdaj pripravljena, da postane to, kar v resnici je: Afroameričanka. Zdaj je končno prestala vse posege in tretmaje ter se želi pokazati svetu.

Želi postati tudi manekenka, a ne kakršnakoli. Kot model sanja, da bo sodelovala na afroameričanskih modnih revijah z ostalimi temnopoltimi manekenkami. Pri tem niti za trenutek ne pomisli, da je ne bi zaposlili, saj po njenih besedah  popolnoma ustreza etničnim kriterijem. Za bližajoče se kastinge se je že začela kar sama fotografirati. Mediji komentirajo, da ji melanin očitno prehaja v možgane, saj so njene slike in objave vse bolj komične, ona pa se tega sploh ne zaveda.

Dejala je: “Da, res imam kožo afroameričanke. Ampak se ne pretvarjam, da sem črnka.” Očitno je res tako trdno prepričana, da ni belka in je tako samo izgledala celo življenje. “Spremenila se bom v unikatno in eksotično temnopolto barbiko z blond lasmi in gromozanskimi oblinami. To mi je zelo všeč.”

Martina kot belka, po desetih letih operacij. (Foto: Youtube)

Na glavi ima prave afroameričanske lase, zdaj se želi pridružiti še črnski skupnosti
Nazadnje si je pobarvala še lase. Pa ne le pobarvala, odšla je celo k afroameričanskemu frizerju, ki ga je, mimogrede, nasmejala do solz ter nato popolnoma prestrašila. Na koncu ji je kljub vsemu željo izpolnil in ji ponudil valovite lasne podaljške s pravimi afroameričanskimi lasmi. “To je tako čudovit občutek. Tako sem srečna.” Slike, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, so skoraj tako absurdne kot njena obsesija. Popolnoma prepričana je, da se bo zdaj, ko je končno postala temne polti, lahko pridružila različnim črnskim skupnostim in društvom. Vsi pa vemo, da bodo slednji to dojeli kot absolutno žalitev. Martina pa meni, da jo bo sprememba kože neposredno vključila v družbo in bo postala ena izmed njih. Nestrpno pričakuje dan, ko se bo lahko družila s svojimi bodočimi črnskimi prijatelji.

S plastičnimi operacijami še ni končala, prav tako se želi vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov, kot ženska z največjim oprsjem. Ne obžaluje nobene lepotne operacije in pravi: “Ko dežuje, se zaradi ogromnih prsi moji čevlji sploh ne zmočijo. Zadnji dve leti imam tako veliko oprsje, da sploh ne vidim svojih stopal.”

Martina v otroških letih. (Foto: Youtube)

Trdi, da je stara 28 let in nosi številko 34, njene prsi pa so v velikosti košarice 32S
Nedavno je Martino kot gostjo v svojo pogovorno oddajo povabil Maury Povich. Govorila sta o spremembi barve kože in njenih vsadkih, s katerimi si je prsi povečala kar do košarice v velikosti 32S! Zdaj se identificira kot črnka, v kožo pa si vbrizgava melanin. Ko je svojo zgodbo delila z občinstvom v oddaji, je bilo to povsem zgroženo. Med drugim tudi zatrjuje, da je stara 28 let in nosi oblačila številko 34. V prihodnosti si bo ponovno operirala nos, ker si želi bolj “afroameričanskega” videza.

Foto: YouTube

Martina res verjame, da je spremenila svojo raso in poreklo
Za vse svoje operacije je skupno plačala 56.663,64 evra. Zanima jo predvsem to, kako črna lahko sploh postane. Kot gostja v Maury Showu je dejala: »Sem temnopolta. To je moja rasa.« Ko jo je Povich v oddaji spraševal o tem, če res misli, da je zdaj spremenila raso in poreklo, je brez zadržkov dejala, da je, a se mora o svoji novi kulturi še veliko naučiti. V svoji koži se ni nikoli počutila udobno. Zdaj pravi, da je 80 odstotkov črnka. In kaj pravi na dejstvo, da so resnični temnopolti ljudje zaradi njenih dejanj užaljeni? “Ne želim jih napasti. Vem, da se nekateri počutijo napadeni, vendar to ni moja želja. Takšna tudi nisem zaradi medijske pozornosti. To čutim v sebi in to delam zase.”

“Biti črn je boljše. Občutek je preprosto boljši,” je dejala in dodala, da komaj čaka, da odpotuje v Afriko, ker obožuje “tamkajšnjo hrano”.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

A. L.