fbpx

[FOTO in VIDEO] Prenovljeni Mercator Šiška ali ko nakupovanje postane užitek

(Foto: J.F.)

Odprta je najsodobnejša trgovina, ne le v Sloveniji, temveč v celotni regiji. V prenovljenem Mercatorju Šiška v Ljubljani, ki danes odpira svoja vrata, lahko kupite praktično vse. Še več, ob otvoritvi za vas pripravljajo nekaj posebnega in ob tem obljubljajo, da bo nakupovanje postalo užitek.

Pri prenovi je Mercator sledil najnovejšim svetovnim trendom trgovine, ki nakupovanje nadgrajuje v doživetje in kupcem omogočajo več zabave ter edinstveno in interaktivno nakupovalno izkušnjo. Vsak oddelek je prostor doživetij, posebnost pa je tudi ta, da kupci od pekarne in mesnice, do slaščičarne in suši bara, lahko opazujejo in vidijo pripravo hrane.

Otvoritev prenovljene prodajalne Mercator Šiška bo trajalo od 9. ure pa vse do 22. ure.

Kdor ljubi hrano, je vesele narave, kdor rad preizkuša novosti in je raziskovalnega duha bo svoje želje “potešil” v prenovljenem Mercatorju v Šiški, ki predstavlja pravo gurmansko-raziskovalno doživetje, so prepričani v Mercatorju.

Ob današnji otvoritvi vas čakajo številna prijetna presenečenja – od raznih promocij, degustacij, pa vse do nagradnih iger.

(Foto: J.F.)

(Foto: J.F.)

Obljubljajo veliko več kot le dobro hrano, pijačo in prijazno postrežbo
“Želimo si, da bi se uric v našem hipermarketu Mercator Šiška vedno znova veselili. Ker je trgovina drugačna, po vaši meri, ker vam je tu prijetno, ker vas vsakič pričakujejo novosti. In če še niste dobrojedci, boste to ob naši ponudbi gotovo postali. Z dobro hrano, v prijetni družbi in ob odlični postrežbi je življenje res lažje,” so zapisali na svoji spletni strani.

Predsednik uprave Mercatorja Toni Balažič: “Mercator je v svoji zgodovini vedno narekoval nove trende v trgovini ne le v Sloveniji, ampak tudi v regiji. Bil je prvi trgovec pri nas, ki je uvedel lastno trgovsko blagovno znamko, kartico zvestobe, samopostrežne blagajne, spletno trgovino in še več.”

(Foto: J.F.)

Predsednik uprave Mercatorja Toni Balažič (foto: J.F.).

Ujemite brezplačno vožnjo na progi 1
Danes, na dan otvoritve bo vožnja z izbranimi avtobusi LPP na progi 1 možna brezplačno. Ujemite avtobus preoblečen v podobo prenovljene Mercator Šiške, kjer vam bodo Mercator hostese podarile brezplačno vožnjo, ob tem pa se boste osvežili s hladno vodo.

Nagrajevanje nakupov
Na dan otvoritve bo vsak 100. kupec dobil lepo nagrado, vsak 500. kupec pa gratis nakup.

(Foto: J.F.)

(Foto: J.F.)

Doživetja za najmlajše
Ob otvoritvi bo novi center poskrbel tudi za najmlajše, in sicer kar s tremi pestrimi dnevi zabavnih celodnevnih doživetij.

Po novem boste lahko nakupovali tudi ponoči
Otvoritveno dogajanje se bo zavleklo dolgo v noč – petek, 22. 7., in soboto, 23. 7. 2016, bo v prenovljenem Mercatorju Šiška mogoče kupovati vse do polnoči. Torej, bo mogoče t.i. nočno nakupovanje.

(Foto: J.F.)

(Foto: J.F.)

“Inovativnost nadaljujemo s kvalitetno prenovo naše ponudbe: kupcem nudimo nadgrajeno nakupovalno izkušnjo. Verjamemo, da nov koncept nakupovalne izkušnje prinaša dodano vrednost in korist ne le potrošnikom, ampak tudi našim poslovnim partnerjem in dobaviteljem,” je ob odprtju povedal predsednik uprave Mercatorja Toni Balažič.

Gurmansko-raziskovalna doživetja
Samo danes, na dan otvoritve, vas bo v trgovini pričakala vrsta nepozabnih gurmansko-raziskovalnih doživetij za celo družino.

(Foto: J.F.)

(Foto: J.F.)

“S prenovljeno trgovino Mercator na domačem in regijskem trgu utrjuje svoj položaj tudi z narekovanjem trendov. Želimo si, da prenovljena trgovina Mercator Šiška postane vzor in prevzame vodilno vlogo za napreden koncept nakupovanja,” je ob odprtju Mercator Šiška v Ljubljani ponosno povedal Ante Todorić, predsednik Mercatorjevega nadzornega sveta in namestnik predsednika koncerna Agrokor.

(Foto: J.F.)

(Foto: J.F.)

Mercator Šiška poln presežkov
Mercator Šiška je posebna trgovina, kar je vidno že po ambientu. Po  večmesečnih pripravah je dela izvedlo več sto delavcev ter nekaj deset vrhunskih inženirjev in projektantov, ki so prenovo izvedli v rekordnem času, saj je bila trgovina zaprta le dober mesec dni. Otroški oddelek je zdaj velik kar 800 m2, trgovina ima poseben 20 m širok vhod, 8 tiktak blagajn in 22 blagajn z daljšim tekočim trakom, 5-metrski vodni zid na oddelku za vode, vso osvetlitev LED-tehnologije, 170 tekočih metrov stenskih hladilnikov, vsa hladilna tehnika skupaj meri 280 tekočih metrov. Imajo pa tudi suši bar s posebej velikim pultom.

Mercator Šiška ima po novem kar 203 zaposlene, ki so z novimi delovnimi oblačili doživeli stilsko preobrazbo. Hipermarket Šiška ponuja več kot 35.000 vrst izdelkov, od katerih je 5000 popolnih novosti.

Jure Ferjan