fbpx

[FOTO IN VIDEO] Vroč tropski otok: Olimpijska prvakinja išče ljubezen v šovu, kjer so tekmovalci popolnoma goli

Foto: youtube

Nizozemska plavalka Inge de Bruijn je v svoji bogati športni karieri, ki jo je zaključila leta 2007, osvojila štiri olimpijske kolajne in postavila več svetovnih rekordov v prostem slogu in metuljčku. Zdaj pa se je odločila, da gre v resničnostni šov, kjer so tekmovalci na enem od tropskih otokov popolnoma goli.

Cilj seksi 43-letnice je, da bi v tem šovu spoznala moškega svojega življenja. In kakšen je njen princ na belem konju? Mora biti prijazen, šarmanten, pozoren, s smislom za humor in v sebi mora imeti nekaj skrivnostnega, opisuje gospoda idealnega. Šov se sicer imenuje Adam išče Evo in menda povsem ustreza olimpijski prvakinji.

Foto: youtube

Inge je ena najboljših športnic na svetu in čeprav ni več rosno mlada, je videti fantastično, piše 24sata.

Foto: youtube

Seksi športnica, ki je v šovu brezsramno odvrgla vsa oblačila, pa je še odkrito spregovorila o svojem otroštvu: “Mami sem rekla, da želim biti stevardesa, saj sem vedela, da bi tako videla cel svet. Mama je sama vzgajala štiri otroke, nismo imeli denarja za na morje in potovanja, tako da zdaj skušam nadoknaditi zamujeno.”

Foto: youtube

Inge pa si želi, če ne bo spoznala sanjskega moškega, vsaj izkoristiti slavo. Želi si več delati v medijih, predvsem pa imeti svojo televizijsko oddajo o potovanjih in modi, vendar oblečena.

Predstavitveni posnetek šova si lahko ogledate tukaj:

Zanimiv pa je tudi tale, vendar morate biti starejši od 18 let za ogled:

Marjanca Scheicher