fbpx

[FOTO] Neverjetno: Čudežni trojčki identični v vseh pogledih

Foto: Instgram

Že samo dejstvo, da namesto enega pričakuje kar tri otročičke, je bilo za mlado mamico iz Liverpoola šokantno. Po rojstvu otrok pa je sledilo novo presenečenje – trojčki so popolnoma identični, kar je praktično nemogoče. Roman, Rocco in Rohan so tako čudežni dečki, saj se to zgodi v enem primeru na 200 milijonov. 

Potem ko je 23-letna mamica videla, da so njeni trije otroci povsem enaki, se je odločila za DNK-teste. Ti so pokazali, da imajo otroci povsem enak genetski zapis, kar se zgodi pri enem primeru na 200 milijonov. Kljub temu da so zdravniki ob rojstvu zagotavljali, da trojčki niso enojajčni, je raziskava kasneje pokazala drugače.

Še nikdar jih ni zamenjala med seboj
Kljub temu da so dojenčki popolnoma enakega videza, pa Becki zagotavlja, da s tem nima težav. “Ko so bili še novorojenčki, jih je bilo precej težko ločiti med seboj, ampak sama jih nikdar nisem zamenjala,” je mlada mamica pojasnila za Daily Mail. 

Enak videz, različni karakterji
Poleg trojčkov ima 23-letna mamica še 3-letno hčerko Indiano. V njihovi družini sicer nimajo niti dvojčkov niti trojčkov, zato je bila novica o tem, da pričakuje tri otroke, za vso družino še toliko bolj šokantna. Kljub identičnem izgledu pa počasi prihajajo na plan tudi njihove osebnostne razlike. “Rohan je vedno najglasnejši. Za razliko od njega se Rocco drži malce bolj nazaj, Roman pa se ponavadi pritožuje, saj ne mara deliti stvari,” je pojasnila Becki.

N. K.