fbpx

FOTO! Poglejte, kako so vesel božič zaželeli nekateri izmed evropskih domoljubnih voditeljev!

(Foto: iStock)

Za vas smo zbrali voščila nekaterih domoljubnih evropskih voditeljev na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Preberite, kaj so zapisali poljski premier Mateusz Morawiecki, madžarski premier Viktor Orbán, italijanski notranji minister Matteo Salvini, vodja Nacionalnega zbora Marine Le Pen, vodja britanske UKIP Gerard Batten in vodja nemške AfD Alice Weidel!

Poljski predsednik vlade Mateusz Morawiecki je državljanom vesel božič zaželel kar prek uradnega Facebook profila Urada predsednika vlade, v voščilu pa je zapisal, da naj se prazniki preživijo z nam najpomembnejšimi ljudmi, družinami in prijatelji, ter naj z njimi pričakajo novo leto izpolnitve sanj o veliki in čudoviti Poljski.

 

Italijanski notranji minister in vodja priljubljene Lige Matteo Salvini je na Facebooku zapisal: “Vesel božič vsem mojim prijateljem. Še posebno mislim na tiste, ki ste sami, na tiste, ki trpijo in na tiste, ki morajo tudi nocoj delati, ter tiste, ki iščejo srečo, in tiste, za katerimi so težki dnevi ter upajo na boljšo prihodnost, na tiste, ki se ne vdajo.”

Madžarski premier Viktor Orbán je bil kratek in jedrnat, ob sliki z vnukoma in vnukinjo je državljanom in tujim oboževalcem prek družbenega omrežja Facebook zaželel srečen božič:

Marine Le Pen, vodja francoskega Nacionalnega zbora, je objavila daljše sporočilo, v katerem je opozorila na tragične posledice, ki jih povzroča terorizem, in izpostavila, da je za nami posebno leto.

https://twitter.com/twitter/statuses/1076163202608779265

Vodja UKIP Gerard Batten je prek Twitterja sledilcem zaželel vesel božič:

Alice Weidel iz nemške Alternative za Nemčijo je oboževalcem na Facebooku in njihovim družinam zaželela doživet božič:

J. Ž.