[Foto] Šok! V javnost prišla na pol gola fotografija kraljevega para! Še posebej pa buri domišljijo en detajl!

Foto: epa

V javnost je prišla na pol gola fotografija kraljevega para, ki si je med 12-dnevnim izletom po Karibih privoščil tudi nekaj trenutkov zase in užival na plaži.

Princ Charles in njegova žena Camilla sta uradni obisk Karibov izkoristila tudi za nekaj trenutkov zase, izpustila nista niti obiska plaže. Kurir piše, da princ Charles, ki je dopolnil že sedem križev, za svoja leta odlično izgleda, posebno pozornost pa so pritegnile njegove kopalke, na katerih je vzorec rožic.

Fotografijo poglejte tukaj:

Omenjeni spletni portal še dodaja, da sta kraljeva zakonca med sprehodom po plaži izgledala precej sproščeno, spregledali pa niso niti tega, da sta s seboj nesla črtasto brisačo.

Za razliko od Charlesa je bila Camilla bolj zadržana – za obisk plaže si je omislila temnomodre enodelne kopalke.

Po Karibih bosta odpotovala na Kubo. Kdo ve, morda pa ju tam zopet ujamejo zgolj v kopalkah in goli koži …

J. G.

 • Andrej

  Hud šok, ni kaj. Strašno. Še spat ne bom mogel. Ampak, a mi lahko kdo razloži, kaj je narobe, če se kralji kopajo v kopalkah?

 • freedomfighter

  Sokantno…zakaj niste dali to za glavno novice…kralj v kopalkah…kaksen greh…

 • Hribouc

  En prau drek!

 • Hribouc

  Lady Di je bila v primerjavi s to kuro prava boginja!

  Kaj šele bi zapisala NOVA , če bi bila Diana na sliki?

  Kataklizma – grdi impotentni Filip in carica Diana v ultra bikiniju !

 • abc

  Nova24, a jih ne boste označili za rdečkarja, ali vsaj pristaša komunizma, ker gresta na Kubo. Bog ne daj, da bi slučajno kakšen naš politik odpotoval tja, bi ga cel teden vlačili po tem portalu.

 • Get Smart

  Ker že psiček tako milostno prosi:
  Ja, tovariši kao kraljevska družina so vsi po vrsti kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI nastavljenčki, ritardirani TRANSIći nje = da bodo tudi psički abc razumeli:
  williamka je rojena punčka in igra vlogo princa, medtem ko je kate rojen fantek, ki ni in ne bo kdajkoli rodil nje, in ki igra vlogo kao princeske nje.
  .
  VSE to je ena in edina kaviaržidoKOMINTERNACIONALA perzija babilon egipt bizanc rim jugoslavija you name it.
  .
  Slediš, kuži? SO KOMUNJARE, ker SO KOMUNJARE, ne ker hodijo na KUBO, ampak so KOMUNJARE, ker so jih komunjare naredile, vzgojile in nastopile na kao dvor.
  .
  Sploh pa, zakaj se MURGL JUGOKOMI psiček hodiš iztrebljat na novo, saj imaš več kot dovolj MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH garaž po spletu.
  .
  Ubogi MURGL JUGOKOMI psički, če le kdo omeni njihove gospodarje, že morajo lajati nje.

 • Get Smart

  Je pa res, da bi se na novi lahko oz. celo morali vzdržati kopipastkanja takih novic, ki jih v javnost lansira kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI propagandni aparat, tukaj torej MURGL JUGOKOMI lejdi jane one obrazi nove smrklje …
  .
  Sledimo? Koga zaboli, kje se kopajo ti transići, če že, pač objaviš novice, kje in koliko so danes naropali, koliko ljudi so zmetali na ceste, koliko podjetij so njihove gazde sprihvatizirale itd.
  Za kopalke lako ćemo nje.

  Pamet v glavo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!