fbpx

[FOTO] Zadnje fotografije Barrona Trumpa šokirale svet

Začetek Trumpovega predsedovanja - Barron manjši od Melanie, ki nosi tudi vrtoglavo visoke pete ( Foto: EPA)

Najmlajši sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa in prve dame slovenskih korenin Melanie Trump postaja pravi mladenič. Barron se le redkokdaj pojavi na javnih dogodkih, niti ni uporabnik socialnih omrežij, zato je bila javnost šokirana, ko ga je videla na zadnjih fotografijah, posnetih, ko se je s starši vračal z dopusta v New Jerseyju nazaj v Belo hišo. 

Vsi so opazili, da je zares zrasel! Komaj 13-letni Barron je namreč že višji od obeh staršev, ki sta prav tako visoka, Melania 180 centimetrov, Donald pa kar 190 centimetrov. Tudi pretekle slike pričajo o tem, saj je bil še letos februarja malo nižji od svojega očeta. V začetku Trumpovega predsedovanja pa je bil krepko nižji tudi od Melanie.

Oblečen je bil v črno majico znamke Ralph Lauren, okoli vratu je imel zlato ogrlico in obut je bil v bele čevlje. Povrhu vsega pa je že pravi mladenič in si je celo umislil novo frizuro, krajšo, kot jo je imel doslej. Vse kaže na to, da gre po stopinjah elegantne mame. Čeprav je trenutno najvišji v družini Barronov starejši brat Eric, ki je visok 198 centimetrov, se zdi, da ga bo Barron kar kmalu prehitel.

Foto: EPA

Foto: EPA

Barron je bil nižji od očeta še letos februarja. (Foto: EPA)

Za Barrona Trumpa vemo, da je priden šolar, da zna govoriti tako angleško kot tudi slovensko. Mama in oče ga ne razvajata, temveč ga vzgajata tako, da bo nekoč samostojna odrasla oseba. Že od malega je Barron deležen najboljše izobrazbe, saj sta ga starša vpisala v najbolj prestižne šole v ZDA. Leta 2017 je pričel obiskovati privatno šolo St. Andrew’s Episcopal School in s tem postal edini predsedniški otrok, ki se šola v njej. Zadnjih 35 let je namreč vsak predsedniški otrok obiskoval zasebno šolo Sidwell Friends.

Lana Božič