fbpx

[Ganljiv video] Poglejte te iskrice v očeh malčka in prisrčen nasmeh, ko prvič zasliši mamin glas

Foto: youtube

Pogosto slišimo “zdravje je največje bogastvo” in tudi “otroci so naše največje bogastvo”, oboje skupaj pa je zmagovalna kombinacija, saj je za starše, ki pričakujejo otroka, največja želja zdrav otrok. A mnogi niso te sreče. Predstavljajte si, da bi morali živeti v popolni tišini, a hvala Bogu, da medicina napreduje in spodnji video to tudi dokazuje. Kako prisrčno je videti, kako se malčku, ki je gluh, zasvetijo oči in se mu nasmeh razleze do ušes, ko prvič zasliši mamo in očeta.

Ob rojstvu so namreč malčku z imenom Lachan zdravniki diagnosticirali hudo izgubo sluha v obeh ušesih. Po sedmih tednih je prejel prvi slušni aparat. Njegova reakcija, ko so aparat vklopili, je bila neverjetna, starši so od sreče jokali in tudi vas bo video zagotovo ganil do solz.

Sprva je malček zajokal, ko so mu na uho nameščali slušni aparat, ko pa so tega vklopili, je kar otrpnil, saj je prvič v življenju zaslišal zvok. Mama ga je ljubeče pozdravila z “zdravo ljubček”, nato se je oglasil tudi oče. Malček se je prisrčno nasmehnil in z na široko odprtimi očmi opazoval okolico in spremljal, od kod prihajajo zvoki. Zdaj je malček iz videa star dve leti in želimo mu vso srečo!

A. G.