Gledališče Murgle 2. del: Uvaža se veliko migrantov, izvaža veliko izobraženih – ko se še Kučan prime za glavo

Foto: YouTube

V Murglah so očitno zazvonili alarmi. Namreč, na tokratnem sestanku peterice v produkciji gledališča Murgle so se pogovarjali o uvozu in izvozu. Tovariša Milana, ki je na čelu peterice, je namreč zaskrbelo stanje na področju uvoza in izvoza. 

Milana Kučana je zanimalo, če kaj izvažamo ali nič? Miro Cerar je odgovoril pritrdilno, Karl Erjavec pa je dodal, da izvažamo veliko izobraženih, med katerimi so zdravniki, inženirji in doktorji znanosti.

Na veliko uvažamo migrante!
Potem ko je Kučan povprašal, če zmanjšujemo uvoz, je predsednik SD Dejan Židan odgovoril, da malo pa res, Marjan Šarec pa priznal: “Em, tovariš predsednik uvoz raste. Raste tudi uvoz migrantov. Na veliko uvažamo migrante.” Kot lahko vidite iz posnetka, se je zaradi nastale situacije celo Kučan prijel za glavo.

Medtem ko vedno več mladih zapušča Slovenijo, policijska poročila dnevno razkrivajo povečanje števila nezakonitih prihodov migrantov, pred dnevi pa smo poročali tudi o tem, kako so hrvaški mediji razkrili sodelovanje med Hrvaško, Slovenijo in Brusljem, ki se trudijo spraviti čim več migrantov v Slovenijo. Cerarjeva vlada naj bi v zameno za migrante od Bruslja prejela neformalno zagotovilo, da jim ne bo treba privatizirati NLB, medtem ko je minister Erjavec Hrvatom zagotovil, da bo NLB poplačala večino dolga hrvaškim varčevalcem stare Ljubljanske banke. Vsaka podobnost z resničnim življenjem v Sloveniji je zgolj naključna. Če verjamete.

H. M.

 • mona lisa

  RESNIČNO JE TAKO V SLOVENIJI.

 • xtc

  No bodo pa Milanovi naslednici bolj zavihali tokave in se ukvarjale z migranti,baje jima to gre dobro od rok.

 • Zgornji

  AMENNN !!! Le, da je tudi Kučovan za delanje zmede, pa čeprav se pretvarja da ni. Žal.

 • lado

  KAJ JE ,REVE !!!! VAS EN SRBSKI MURGLIĆIĆ DRŽI NA PORTALIH !!! GA JE TREBA “SANKCIONIRAT IN VSO TO LEVO IN RDEĆO GOLAZEN ,PA NIIIIIČ OD VAS !!!!! TU BLEJATE ,NORCI ,ČAKATE HALALOVCE KI JIH NA VEIKO UVAŽA ,REVE GOSTILNIŠKE !!! A SE NEBI NEKJE ZBRALI ,PA TO SAMI POČISTILI ,SICER BOMO HITRO ZGODOVINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pajot

   kaj se pa dereš? Ti začni.

  • Soave

   Pa. . . . .sej čivkamo, no ?

 • Soave

  Ker ni tule veliko komentarjev, bom izkoristila priliko in pripela dobro branje o njnovejšem izumu naše silne fakultete. . . .

  http://radio.ognjisce.si/sl/202/aktualno/27227/
  Le kaj vse na še čaka v tem tednu ? Še dobro, da je že sreda !

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • JJ mora doboti 50+ da ni potrebno imeti prolematičnih elementov v vladi in se lahko posvetijo zavarovanju vitalnih Slovenskih interesov!!! To je zdaj nujnooooooooooooooooo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!