fbpx

Hčerka ministra Erjavca postala lastnica novega prestižnega avtomobila? Medtem pa upokojenci komaj shajajo skozi mesec!

Eva Erjavec, 23-letna hčerka ministra za zunanje zadeve in predsednika upokojenske stranke DeSUS Karla Erjavca, naj bi dobila popolnoma novo prestižno vozilo znamke Audi. Medtem, ko se glavnina upokojencev in volivcev njenega očeta spopada z nizkimi pokojninami in revščino, pa ministrova ljubljenka živi glamurozno življenje na veliki nogi.

Tenis, nakupovanje in obedovanje v dragih restavracijah so konjički, ki jih hčerka večnega ministra Karla Erjavca, Eva Erjavec, rada objavi na družbenih omrežjih. Nedavno je na Instagramu s funkcijo Story objavila – fotografije po določenem času sicer izbriše -, kako v avtomobilskem salonu kupuje novega jeklenega konjička prestižne znamke Audi.

Verjetno ni treba posebej poudariti, da v časih, ko se upokojenci, glavna volilna baza predsednika upokojenske stranke, soočajo z nizkimi in življenja nevrednimi pokojninami, s katerimi komaj shajajo skozi mesec, tovrstno bahanje in kazanje prestiža ni higienično. Še posebej, ker jim je minister Erjavec nekoč obljubljal tisoč evrov pokojnine, o kateri pa lahko le sanjajo, saj je vse ostalo zgolj pri predvolilnih obljubah. V posmeh jim je trenutna vlada, katere del je tudi stranka DeSUS, zvišala mesečne pokojnine za nekaj “fičnikov”, kar znese slaba dva litra goriva v novem avtomobilu Eve Erjavec.

Foto: Instagram

Nedvomno je življenje na veliki nogi in v senci očeta, ki je politik in minister, mlado študentko ekonomije tako prevzelo, da pozablja na tiste, ki imajo manj in živijo v pomanjkanju. Toda glavno vlogo pri vzgoji gre ravno očetu Karlu Erjavcu, ki bi ji lahko privzgojil socialna načela, ki naj bi jih zagovarjala njegova stranka. Tako pa je, žal, zgolj še ena izmed mnogih otrok iz levičarskih družin, ki se navzven deklarirajo za zagovornike revnih, zadaj pa je povsem druga realnost, v kateri živijo življenje v bogastvu, dragih avtomobilih in vikendih ob morju.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

C. Š.