fbpx

Hillary Clinton se morda že pripravlja na novo, nepolitično kariero

Foto: EPA

Če demokratski kandidatki za predsednico ZDA ne bo uspelo priti v Belo hišo, ima na voljo kar nekaj drugih možnosti za nadaljevanje kariere. Nedavno pa je dobila še razlog več, da se osredotoči na svoje poslanstvo – babice. Njena hčerka Chelsea Clinton je namreč povila drugega otroka. 

V soboto se je družini Clinton pridružil nov član po imenu Aidan Clinton Mezvinsky. Ta je že spoznal tudi svoja stara starša, nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona ter aktualno kandidatko za predsednico Hillary Clinton. Slednja se je na rojstvo svojega vnuka odzvala tudi na družabnih omrežjih, kjer je zapisala, da ji je v izjemno veselje, da je lahko s svojim novim vnukom, poroča CNN.

Hillary sicer že ima vnukinjo Charlotte, ki jo večkrat omeni tudi na svojih političnih zborovanjih. Dejala je, da si nihče ne more predstavljati, kako je biti babica, dokler to ne postaneš. ”Počutim se, kot da bi se vsakič znova zaljubila. Nič se ne more primerjati s tem,” je dejala Clintonova, ki v svoji vlogi babice očitno izjemno uživa.

M. G.