fbpx

Hrvate očarala slovenska atletinja: “Z njo bi šel skozi vse arbitražne postopke”

Foto: instagram

Naši južni sosedje pojejo hvalnice miss športa 2017 Manci Šepetavc, kjer pa bolj kot njene športne uspehe izpostavljajo njene sočne obline.

Manca Šepetavc je leta 2017 kot 21-letna atletinja postala miss športa, vendar pa s svojim videzom ni očarala le Slovencev, temveč tudi Hrvate. Manca prihaja iz Litije in jasno je, da sramežljivost z njo nima nič skupnega. Samo poglejte, kako vroče fotografije objavlja na Instagramu!

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Manca je najboljša v disciplini tek na 100 metrov z ovirami, je pa tudi večkratna državna prvakinja, prav tako je postavila številne državne rekorde.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Vrhunska slovenska atletinja je stara 22 let. Poleg tega, da se ukvarja z atletiko, je njena strast tudi fitnes in osebna vadba.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Aktivna je na Instagramu, kjer promovira zdravo življenje in dviguje temperaturo z vročimi fotografijami. “Po fotografijah vam bo takoj jasno, zakaj je bila okronana za najlepšo športnico v sosednji državi,” so zapisali na hrvaškem portalu Index. Eden od komentarjev pod tem člankom pa se je glasil: “Z njo bi šel skozi vse arbitražne postopke.”

M. S.