fbpx

Igralec si je s cirkularko odrezal roko in lagal, da je vojni veteran

Foto: facebook

Na dan je prišla šokantna resnica. Igralec Todd Lawson Latourette, ki je igral v serijah Better Call Saul in Longmire, morda pa se ga spomnite tudi iz filma Možje, ki strmijo v koze, je priznal, da si je sam odrezal roko, drugim pa natvezil, da je vojni veteran. Menda se mu je splačalo, saj je prav zaradi tega, ker je veljal za vojnega veterana, hitro napredoval v svoji igralski karieri?!

Latourette, ki so mu diagnosticirali bipolarno motnjo, je za eno izmed televizijskih postaj razkril, da si je pred 17 leti odrezal desno roko. Dodal je še, da takrat ni jemal zdravil, ki so mu bila predpisana, roko pa naj bi si odrezal kar s cirkularko ter rano oskrbel kar sam. “Temu ne želim reči norost, ker sem pač duševni bolnik, mi pa smo zelo daleč od norosti,” njegove besede povzema 24sata.

Igralec se je pozneje odločil za protezo, začel pa je tudi lagati, kje je pridobil tako hudo poškodbo. Za slavo je bil pripravljen narediti vse in ljudem se je lagal, da je bil ranjen v vojni, natančneje v oboroženem spopadu. “Delovalo je. Začel sem dobivati vloge. Filmska industrija je gledala na to iz drugega zornega kota. Bil sem drugačen in to jim je bilo všeč. Verjeli so mi, da sem vojni veteran. Dobival sem posle, ker sem lagal.”

Igralec je sicer na koncu dejal, da ga je začela laž nadvse obremenjevati ter da se je na koncu le zlomil in priznal resnico. “Bil sem nepošten,” je le ugotovil. Nedopustno je, da je na tak način zlorabil vse vojne veterane, ki so žrtvovali svoje življenje ali zdravje za domovino. Ampak nekateri so očitno pripravljeni izreči in narediti vse, samo da bi prišli do svojih pet minut slave …

M. S.