fbpx

Bizarnost, razvrat in dekadenca: kako homoseksualni par razvaja svoje “otroke”

Barrie in Tony Drewitt-Barlow (vir twitter)

Barrie and Tony Drewitt-Barlow sta v prizadevanju, da bi si ustvarila družino zatekla k nadomestnim materam ter umetni oploditvi. na tak način je homoseksualnemu paru uspelo dobiti kar 5 bioloških otrok, ki jih razvajata na vse možne načine. Najstarejša izmed petih otrok, dvojčka Saffron in Aspen sta nedavno dopolnila 18 let, Saffron pa je razkrila kakšno je življenje z dvema “očkoma”.

Žepnine, ki presegajo 5000 britanskih funtov, nakit v vrednosti 400 tisoč funtov, gore oblačil modnih kreatorjev zaradi katerih bi lahko odprla svojo lastno trgovinico so samo nekatere od stvari, ki jih 18-letna Saffron po poročanju Daily Maila jemlje za najbolj običajne. Homoseksualni par svoje potomce rad razvaja in jim ugodi na vsak možen način. Nedavno sta vložila milijon funtov v podjetje svoje nastarejše hčere. Svojo odločitev je eden od očetov utemeljil z besedami: “Vsak starš bi svojim otrokom dal vso pomoč, ki jo potrebujejo da uspejo … ne bom se opravičeval da sem Saffron pomagal na prvem koraku.”

Homoseksualni par razmišlja še o dodatnem širjenju družine. Tokrat si želita hčerke, saj naj bi s štirimi sinovi bilo v hiši že dovolj testosterona. Da je vse skupaj zblojeno do take mere, da meji na bizarno je jasno že vsakemu.

Kako homoseksualni lobi počasi uničuje sliko tradicionalne nuklearne družine
Lahko se vprašamo kam je šel svet, ko je par homoseksualcev tisti, ki v svoji hiši nabira otroke kot kaki zbiratelji poštne znamke, medtem ko se v družbi ustvarja slika da je za normalno družino otrok višek, tegoba, težava in nekaj kar lahko čaka v nedogled dokler na koncu ni prepozno? Samo želodec se nam obrača, ko prebiramo o takem pojmovanju otroka, ko je otrok samo še en modni dodatek, popestritev življenja, ki zapolni neko “praznino”. Res, vprašamo se lahko, kam gre ta svet, ko o čem takem prebiramo, kot da je nekaj najbolj običajnega. Čas je da se postavimo pred dejstva. To ni normalno, nikoli ni bilo, in pred nami je samo še propad civilizacije, če bo kdajkoli to postalo normalno.

I. Š.