fbpx

[FOTO] Nekdanja vojakinja, ki jemlje dih. Poglejte, kako je marince zamenjala za spodnje perilo

Shannon Ihrke (Foto: Instagram)

Devetindvajsetletnica iz Minnesote se je pred desetimi leti pridružila ameriškim marincem, zdaj pa je to delo zamenjala za manekenstvo. “Končno se počutim kot ženska,” pravi. Kot model v spodnjem perilu in kopalkah zdaj pozira za številne časopise. Nekoč je bila “ena izmed dečkov,” danes pa je Shannon Ihrke  seksapilna ženska, manekenka in zvezda Instagrama.

Ko je štela 19 let, se je pridružila ameriškim marincem, zdaj pa uživa v manekenstvu in je najraje pred kamero. V vojski je služila kar štiri leta, nato pa svoj poklic popolnoma zamenjala. Razloga za to sicer ni navedla, a pravi, da ji je delo z marinci bilo v veliko čast. “Moje telo je zdržalo več, kot sem si kadarkoli lahko zamislila, da bo. Nisem si mislila niti, da se bom naučila ostati mirna in racionalna v še tako kaotičnih situacijah,” njene besede citira Daily Mail.

Bila sem del nečesa večjega in to sem oboževala. Nekateri marinci se borijo za politike, a večina se nas ne. Borimo se za svojo družino in prijatelje, najbolj pa za brate in sestre, ki se borijo z nami,” je dejala. Po njenih besedah ji je kariera pri marincih veliko pomagala pri uspešnosti v poslu, s katerim se danes ukvarja. “Ko omenim svojo nekdanjo službo, me takoj vsi začnejo jemati resno. Po drugi strani se zaradi manekenstva počutim zelo ženstveno in seksi. Med marinci sem se počutila kot ena izmed dečkov,” je dodala.

https://www.instagram.com/p/BXfmpNzlhTd/?taken-by=shannonihrke

https://www.instagram.com/p/1eCtkkEcBc/?taken-by=shannonihrke

https://www.instagram.com/p/BN95SUWDZdI/?taken-by=shannonihrke

It's all about balance⚖

A post shared by Shannon Ihrke (@shannonihrke) on

https://www.instagram.com/p/BDYvC-_kcOq/?taken-by=shannonihrke

Nikoli na dieti
Svojo popolno linijo telesa ohranja s tekom, štirikrat na teden pa obišče telovadnico. Po njenih besedah pa ni bila nikoli na nobeni dieti. “Ljubim hrano in jem vse, od rebrc do McDonald’sa. Ljubim kuho in peko kolačev, moji specialiteti pa sta piščanec na žaru in karamelni piškoti,” pravi čedna 29-letnica.

 A. L.