fbpx

Kaj razkriva barva vaše šminke?

Foto: iStock

Barva vaše šminke je lahko razlog, da se je vaš partner noro zaljubil v vas, nek drug odtenek pa je obenem lahko razlog zakaj niste bile povabljene na drugi zmenek. Za vas odkrivamo, kaj sporoča barva vase šminke in kako to izkoristiti v svoj prid.

Klasična rdeča
Navzven pošiljate čustveno nabite signale. Rdeča barva sporoča da je ženska, ki nosi ta drzen odtenek polna strasti, energije in vedno pripravljena na akcijo.

Fuksija (drzno vijolična)
S podtoni vijolične je fuksija le odtenek bližje k prefinjenosti in edinstvenosti. Ta odtenek nakazuje na ustvarjalnost in kreativnost ženske, zaradi katerega boste zagotovo izstopali.

Drzna roza
Roza je barva nedolžnosti, vendar ko ji dodate le nekaj odtenkov toplih tonov, z njo sporočate mešane signale. Ta odtenek poudarja mladost in igrivost.

Burgundija (temno rdeča)
Ta barva razkriva vaš močan in odločen značaj, zato morda ni prava izbira ko se odpravite na zmenek. Ženska, ki se odloči za bravo burgundije je samozavestna, se giblje v svojem ritmu in od drugih pričakuje spoštovanje in potrpežljivost.

Coral (nežna oranžna)
Nežno oranžna barva šminke sporoča navdušenje, igrivost in pravo mero ravnotežja. Ženska, ki se odloči za ta odtenek želi biti opažena. Seveda, saj je zabavnega in zanimivega značaja.

Naravni toni
Naravni ton nam sporoča, da ženska nič ne skriva pred drugimi ter da jo je potrebno jemati resno. Ta barva vašega ličila sporoča ranljivost in občutljivost, vendar obenem iskrenost in zanesljivost.

T.O.