Nekoč je ljubila njegovega sina, danes je poročena s 25 let starejšim očetom

Foto: (Facebook)

Zgodba, ki jo boste prebrali, dokazuje, da ljubezen resnično ne pozna meja, še manj pa se ozira na nenapisana družbena pravila. Poroka med Paulom (51) in Sydney (27) je prekršila vsaj dve nenapisani pravili. Med njima je precejšnja razlika v letih, Paul je namreč od svoje soproge starejši za skoraj 25 let. To pa še ni vse. Sydney je nekdanje dekle njegovega sina, ki jo je ta pripeljal v družinsko hišo, ko sta hodila v šesti razred osnovne šole.

Pot do nenavadnega zakona se je začela, ko je bila Sydney v šestem razredu. Tedaj se je dobivala z njegovim sinom, s katerim se je razšla, še vedno pa je prihajala na obisk v njuno hišo, saj so ohranili stik. Večkrat se je pogovarjala z njegovim očetom, kasneje pa si je njen nekdanji fant poiskal novo dekle, ona pa je vse bolj postajala “tretje kolo”.

Njunega zakona družina najprej ni odobravala, a sedaj ju podpirajo. Foto: (Facebook)

Nikoli si nisem mislila, da se bom zaljubila v Paula, ki sem ga spoznala tako neobičajno, vendar sem izredno srečna, da sem ga,” danes pove Sydney, ki ne skriva, da je imela njuna zveza veliko vzponov in padcev, saj številni njune zveze vsaj na začetku niso odobravali, nekateri pa je še vedno ne. Zaradi tega je izgubila veliko prijateljev. “Moja mama je Paula poznala že nekaj časa in se je z njim razumela, ko pa sem ji povedala, da sva ‘skupaj’, pa ni bila prav nič vesela. Tako je bilo kakšno leto, nato pa se je navadila. Sedaj jo obiščeva skoraj vsak vikend in skupaj uživamo ob žaru ali druženju,” je svoj odnos do mame opisala Sydney. Odnos med njima naj bi se sedaj že povsem uredil, vsaj tako je moč soditi po rednem obiskovanju. Tudi oče v začetku ni bil navdušen nad zvezo, sedaj pa jo sprejema.

Najbolj je prizadelo Paulovega sina
Od vseh je zveza razumljivo najbolj prizadela Paulovega sina, ki je bil  v zvezi s Sydney. “Prvih nekaj let se ni strinjal z zvezo, vendar sedaj, ko sva skupaj že tako dolgo in poročena, naju podpira,” razloži Sydney. Da to drži, potrjuje podatek, da ju sedaj redno obiskuje s svojim dekletom in njunimi tremi otroki za sproščujoče vikende ob žaru. Še posebej pa so se zbližali lansko leto julija, ko se je Paul hudo poškodoval v prometni nesreči, zaradi katere se je moral zdraviti v bolnišnici tri mesece. “Medtem ko je bil tam, sva govorila vsak dan in Paula tudi skupaj obiskovala v bolnišnici.” 

Njun zakon ni brez vzponov in padcev. Foto: (Facebook)

Eno prijateljico je izgubila za vedno
Sydney je zaradi svoje nenavadne zveze obdržala družino, ni pa ji uspelo obdržati prijateljice, ki tega nikakor ni mogla sprejeti. Ta ji je že v samem začetku njune zveze dala vedeti, da se z njo ne strinja. Ko jo je obiskala, se ob njegovi prisotnosti ni hotela pogovarjati. “Sčasoma sva se odtujili, saj jo je razlika v letih med nama tako zelo motila,” za Mirror zaključila mlada Sydney.

Andrej Žitnik