Se je spomnite? Danes je videti boljše kot pred dvema desetletjema

Nekdanja misica pogosto objavlja provokativne fotografije na socialnih omrežjih. (Vir: zajem zaslona, Instagram)

Gotovo se je spomnite postavne Mariborčanke Maše Merc, ki je leta 2000 osvojila naziv najlepše Slovenke. Težko je verjeti, da je od tega minilo 23 let, danes pa je po mnenju marsikoga videti še lepša kot takrat, ko je osvojila lepotno lento.

Nekdanja misica, ki je leta 2000 osvojila lepotno lento, Maša Merc danes šteje 44 let, a se še vedno brez težav obleke v bikini kopalke in zapeljivo spodnje perilo, v katerem pokaže svoje izklesano telo.

Maše se spomnimo kot skodrane svetlolaske, njen obraz je vedno krasil čudovit nasmeh. Zdi pa se, da se po dobrih dveh desetletjih ni postarala prav nič in je ena tistih srečnic, ki je tudi pri teh letih videti fantastično. Po izboru je pozirala še za Playboy Slovenija, kasneje pa se posvetila družinskemu življenju in podjetništvu.

Foto: Facebook

Nekdanja misica je namreč še danes izredno prepoznavna po svojih dolgih blond laseh, precej aktivna pa je tudi na družbenih omrežjih, zlasti na Instagramu, kjer pogosto deli fotografije, ob katerih se verjetno marsikomu cedijo sline.

Foto: Facebook

Poleg tega, da je jasno, da zna zapeljevati, pa obstaja tudi njena družinska plat. Maša je namreč mamica dveh fantov Staša in Jaše, obdarjena pa je tudi s podjetniško žilico, saj je prav tako tudi lastnica drzne blagovne znamke spodnjega perila in usnjenih modnih dodatkov – harnesov Provocativ. Harnesi so modni dodatki, ki se nosijo na vrhnja oblačila in so bili trend na zadnji modni reviji Victoria’s Secret. V enem od intervjujev je dejala, da sta jo vedno zanimala čipka in usnje ter njun kontrast, torej nežna čipka in udarno usnje. Zato je tudi ime blagovne znamke Provocativ, saj je želela poudariti feminilnost in ji dodati kanček provokacije.

Foto: Instagram

Vsekakor ji je uspelo.

Ana Horvat