fbpx

Neverjetni poštar iz ZDA zaplodil kar 1300 potomcev

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

DNK test je razkril, da je 87-letni nekdanji poštar oče kar 1300 nezakonskim otrokom. Šokantno novico je odkril zasebni detektiv, ki ga je najela družina iz ameriškega Tennesseeja. 

15-letna preiskava v kateri so zbrali več kot tisoč DNK vzorcev z gotovostjo potrjuje, da je en človek dobesedno oče več kot tisočih nezakonskih otrok v regiji. “V tistih časih kontarcepcija še ni bila razširjena,” je pojasnil “srečni oče” za lokalne medije, ki se svoje “rodovitnosti” ne sramuje, poroča Infamoustribune.

Ostareli poštar pripoveduje, da so bila šestdeseta leta prejšnjega stoletja “dobri stari časi”, znal pa se je preleviti v slavnega pevca Johnnya Casha, ki mu je zelo uspevalo pri ženskah. Ne ve sicer ali so dekleta res verjela, da gre za slavnega pevca. “Vendar, kdo sem jaz, da bi rekel ne hitremu seksu,” se je pohvalil poštar.

Resnica je prišla na dan
Zasebni preiskovalec Sid Roy si nikoli ne bi mogel predstavljati, da bi se lahko ena tako enostavno naloga zavlekla v 15-letno iskanje resnice. “Vse se je začelo v letu 2001, ko sta me dva različna človeka najela, naj najdem njuna biološka očeta. Že, ko sem ugotovil, da imata ta dva istega očeta, sem bil šokiran. Od tam naprej je uganka postala moja osebna misija, da sem dalje odkrival v tej smeri.” Kasneje, ko so DNK testi postali cenejši, je lahko zbral še več dodatnih informacij.

Pri predpostavki, da je bil poštar spolno aktiven 45 let, je spočel povprečno 29 otrok v enem letu.

Nerazkritih otrok je še veliko več
Detektiv je pojasnil, da otroci tega ostarelega poštarja ne nameravajo sprožiti nobenih pravnih postopkov, saj večina vpletenih ne želi, da informacije postanejo javne. “Resnica bi lahko povzročila razkol v številnih družinah, kar pa zagotovo ni cilj te preiskave. Pomembno je, da večina ljudi pozna resnico in ne gojijo zamer do starega človeka. Kot kaže je bila takrat to običajna praksa.”

Kljub temu, da so DNK testi razkrili kar 1300 nezakonskih otrok starega poštarja, preiskovalec meni, da bi jih lahko bilo še veliko več. “Porabil sem 15 let svojega časa, kar mislim, da je dovolj,” je zaupal lokalnim medijem, hkrati pa ni želel komentirati ali so neraziskane številke otrok v stotinah ali tisočih.

M. P.