Playboyeva zajčica razkrila, kaj jo je najbolj motilo pri orgijah s Hefnerjem

Nekdanja Playboyeva zajčica Holly Madison. Vir: Zajem zaslona, socialni mediji

Razkritja seksualnih afer pa se ne dogajajo samo v Sloveniji. Te dni je pred kamere stopila nekdanja Playboyeva zajčica, ki je razkrila, kaj jo je najbolj motilo pri orgijah, v katerih je sodelovala skupaj z drugimi dekleti in slavnim ustanoviteljem Playboya Hughom Hefnerjem. Po njenem je bilo najbolj problematično pomanjkanje kontracepcije. 

Razkritja podrobnosti iz orgij, ki so ga za Hefnerja organizirala dekleta, pa tudi življenjskega sloga omenjenega, so se pojavila na podcastu “The girl next door”, kar bi lahko grobo prevedli v “Sosednje dekle”. Dušo sta si javno olajšali Holly Madison in Bridget Marquardt, ki sta bili s Hefnerjem v nekakšni poligamični zvezi. Tako ena kot druga sta se v spletni oddaji spominjali svojega prvega spolnega odnosa z medijskim magnatom.

Madison je v oddaji povedala, da je prvič spala s Hefnerjem po posredovanju neke ženske, ki sta jo obe dekleti zaradi anonimnosti poimenovali “rekruterka”. Omenjena je za Hefnerja novačila dekleta, nato pa mu jih je po nekakšnem zaigranem scenariju ponujala v “obdelavo”. Novo dekle naj bi bilo na vrsti po tem, ko je Hefnerja vprašala: “Očka, ali si želiš novega dekleta?”

Holly Madison (Vir: Zajem zaslona, socialni mediji)

Playboyeva zajčica se še spominja, da je bila prvič obupno, celo ekstremno pijana. Ležala na bi robu postelje, okoli nje pa naj bi bili razporejeni številni vibratorji. “Ne zajebavam se, le nekaj trenutkov kasneje je ležal na meni, nato pa se ne spominjam, kaj vse se je še zgodilo.” Madison je še izpovedala, da se je zaradi vsega skupaj počutila izredno ogabno in izrabljeno. “To dekle je bilo zelo prijazno do mene in gostoljubno, ampak v resnici sem bila samo kos mesa, ki ga je lahko vrgla pod njega (Hefnerja), zato da bi bila sama videti bolje.” Najhuje pri vsem skupaj pa je zanjo bilo, da se na teh orgijah ni uporabljalo zaščite (kondomov). “Zdelo se mi je zelo ogabno, da Hef ni hotel uporabljati zaščite,” je razkrila.

Ni imela izbire, morala se je preseliti k njemu
Madison se je nato po prvem spolnem odnosu z ustanoviteljem Playboya odločila, da se bo preselila k njemu. “Na tisti točki zame ni bilo druge opcije,” je rekla in pristavila, da je bila preseljena zgolj v dveh dneh.

Andrej Žitnik