fbpx

[Video] Postavljanje senčnika na plaži z vrtalko je nov globalni hit

Vir: Zajem zaslona, Instagram

V kolikor nočete, da vas sonce na počitnicah brutalno opeče, boste morali ob prihodu na plažo najprej najti malo sence. To je skušal tudi gospod na posnetku, ko si je nad glavo hotel postaviti senčnik, a je zaradi načina, kako se je tega lotil, postal globalni spletni hit. IQ 2000 je njegovo nenavadno tehniko komentiral nek spletni uporabnik, spet drug pa je dejal, da je s tem videl vse, kar je na spletu mogoče videti. Dodamo lahko le, da sta gospoda morda, ob trenutni draginji, skušala ubiti dve muhi na en mah. Postaviti senčnik in najti kak liter nafte, ki bi se lahko skrivala pod peskom. 

Na posnetku, ki ga je moč najti na socialnem omrežju Instagram, nastopata dva “sama svoja mojstra”, ki bi bolj kot na plažo sodila v kak sovjetski risani film, kot je “A je to”, kot pa na dejansko plažo. A kot pravijo, resničnost je vedno bolj nenavadna kot fikcija.

IQ 2000
Posnetek prikazuje, kako dva gospoda, en v svetlomodrih hlačah, drug v temno modrih kratkih hlačah, skušata postaviti senčnik. Prvi mu je pridržal senčnik, drug pa je skušal v mivko izvrtati luknjo z industrijskim vrtalnikom. Ker je tovrstno početje približno tako učinkovito, kakor da bi skušal z žebljem pribiti puding na steno, je na socialnih medijih završalo. Nekateri so pisali, da imata junaka posnetka zagotovo IQ večji od 2000, spet drugi, da je močno sonce obema “zaškodilo” po tem, ko sta prišla iz klimatiziranih prostorov.

Andrej Žitnik