fbpx

Iranec obtožen, da je z imitacijo nogometnega zvezdnika Messija zavedel 23 žensk v spolni odnos

Reza Parastesh (Foto: Facebook)

Irancu očitajo, da je svojo podobnost z znanim argentinskim nogometašem izkoristil, da je dobil spolni odnos s 23 ženskami. Vse obtožbe je zanikal in jih je opisal kot lažne novice, policija pa naj bi po njegovih besedah kmalu prišla do vira.

Irancu Rezi Parasteshu, ki je na las podoben znanemu argentinskemu nogometašu Lionelu Messiju, očitajo, da je svojo podobnost izkoristil za to, da je preživel noč s 23 ženskami. Parastesh se je na to odzval prek svojega profila na družbenem omrežju Instagram in obtožbe označil za lažno novico, ki bi lahko ogrozila njegov ugled in kredibilnost: “Pozdravljeni, prijatelji, na družbenih omrežjih se pojavlja lažna novica, da naj bi posilil 23 deklet, prosim, ne igrajte se z reputacijo in kredibilnostjo ljudi.” 26-letnik ima na tem družbenem omrežju po poročanju RT skoraj 700 tisoč volivcev.

K oblačenju v Messijeve drese ga je spodbudil tudi oče
Pojasnil je, da če bi bila novica resnična, bi bil zdaj že v zaporu, in da bo policija tiste, ki novico širijo, takoj našla. Parastesh se je kot Messi pričel oblačiti po spodbudah s strani očeta, ko pa so se fotografije pojavile na spletu, je postal viralni hit: “Prvi, ko sem se resno odločil posneti fotografijo s športnimi oblačili in se predstaviti kot Messi, me je spodbujal oče.”

Reza Parastesh (Foto: Facebook)

Njegova podobnost z Messijem mu je nakopala tudi družinske težave
Njegov Instagram profil je verificiran, njegova podobnost z Messijem pa mu je že nakopala tudi družinske težave. Ko je Messi zabil gol proti Iranu na svetovnem prvenstvu leta 2014, mu oče sploh ni pustil priti domov.

Rok Krajnc