fbpx

Italijan poročil samega sebe! Kdaj bodo to v Sloveniji predlagali levičarski ‘ideologi’?!

Foto: twitter

Nello Ruggiero je sam sebi rekel: “Vzamem.” Kot se spodobi, pa je bila tudi ohcet, na kateri se je zabaval sam s seboj.

Štiridesetletni Italijan je imel dovolj marginalizacije, s katero se v Italiji spopadajo samske osebe srednjih let, zato se je poročil kar sam s seboj.

Italijanski mediji poročajo, da je Nello Ruggiero, ki prihaja iz mesta Sant’Antonio Abate, kar sam sebi rekel: “Vzamem”, kot se spodobi, pa je organiziral tudi ohcet. Zakaj se je odločil, da zaprosi kar sam sebe za roko, pa je pojasnil s samoljubjem – prepričan je namreč, da ne bo nikogar mogel ljubiti bolj, kot ljubi samega sebe.

“Ljubiti samega sebe je najboljša stvar, ki se lahko zgodi človeškemu bitju. To je edini način za doseganje notranjega miru,” besede ženina in neveste v enem povzemajo srbske Novosti.

S poroko želel osrečiti starša
Ko so mediji izvedeli, kaj pripravlja 40-letni Italijan, so mu dali ponudbo, da bi iz tega naredili kar TV šov, s čimer se je Nello strinjal. Da ne bi izpadel plehek, pa je izjavil, da bi se poročil sam s seboj tudi, če ne bi bilo kamer. “Predvsem bi to storil zaradi svojih staršev, ki so že v letih. Želim jima zagotoviti, da se počutim dobro,” je dejal Nello, ki ima sicer še štiri brate in sestre. Povedal je še, da so njegovi starši zakon odlično sprejeli.

Svatje so mislili, da so prišli na njegov rojstni dan, znašli pa so se na tej nenavadni poroki
Ženin in nevesta v enem je prišel na poroko na belem konju, svatje, ki so čakali na njegov prihod, pa so mislili, da so povabljeni na praznovanje njegovega 40. rojstnega dne – namesto tega so se znašli na tej nenavadni poroki. “Živimo v družbi, ki marginalizira tiste, ki so stari 40 let in veljajo za samske. S to poroko sem želel poslati sporočilo, ki pa je bilo očitno zelo dobro sprejeto, saj so me mnogi poklicali in povedali, da se tudi oni želijo poročiti sami s seboj – tudi tisti, ki so že poročeni,” je še izdal Italijan. Vprašanje je torej, kdaj se bodo zbudili slovenski levičarski “ideologi” in po istospolnih porokah zahtevali še pravico do poroke samega s seboj.

Marjanca Scheicher