Izpoved elitne beograjske ‘sponzoruše’ Anđele, ki zapeljuje bogataše

Foto: iStock

Vsaka ženska se znajde po svoje v življenju. Ženske, ki se pogosto zapletajo s premožnimi moškimi, se jim po balkansko reče ‘sponzoruše’, oziroma sponzoriranke. V Srbiji je svojo zgodbo sponzoriranke predstavila 27. letna Anđela S.

Anđela S. je že veteranka svojega posla. Z vlogo zapeljevanj premožnih predstavnikov moškega spola je začela s svojimi 17. leti. To ji je ustvarilo luksuzno življenje, ki si ga sicer ne bi mogla drugače privoščiti.  Ne glede na vse prigode, Anđela redno investira v svoje telo. Na svojem telesu je imela v preteklosti veliko estetskih operacij, trikrat si je povečala prsi, popravila si nos, ustnice in zobe ter enkrat mesečno si vstavlja umetne trepalnice. Sama svojo srečno življenje utemeljuje s tem, da je imela v življenju srečo glede svojih razmerij s premožnimi moški.

Njen dan zgleda zelo preprosto. Vsako jutro popije kavo s svojim bogatim fantom, potem pa sledi pedikura, solarij in obisk frizerja. Očitki, da jo ljudje zmerjajo s ‘sponzorušo’, jo ne motijo. Sama trdi, da je imela srečo v življenju, da je lahko uživala z bogatimi moški. Sedaj uživa že dve leti v zvezi. Nazadnje ji je partner podaril avtomobil, sledi pa še nakup stanovanja.

BMW M2 (vir: twitter)

Beseda delo jo dela utrujeno in nesrečno
Aktualni fant pa je poskušal Anđelo prepričati, da si najde službo in zaposli. Ob teh besedah je Anđela postala utrujena in nesrečna, saj se je izgovorila, da želi svojemu dragemu biti vedno na razpolago, kadar bo želel. V svojih besedah je povedala, da je srečna v aktualni zvezi. Dokler bo njen izbranec imel na svojem računu zajeten kupček finančnih sredstev, bo Anđela še naprej veselo izkazovala zvestobo, vse do trenutka, ko bo ujela novo bogato moško žrtev.

Luka Perš

 

 • freedomfighter

  Vsak se znajde po svoje…sponzoruse ne krsijo nobenih zakonov tako da

 • Andrej

  Zanimiv poklic. Sponzoruša. Domnevam, da ima svetlo prihodnost, saj bo vedno dovolj bogatih samcev, ki so pripravljeni take sponzoruše zaposliti.

  • Marija

   Odvisno kako zna delati z denarjem.

 • trumpet2018

  takšne, ki investira v silikon in botoks, ne bi ravno imenoval investitor :)

 • Nšo-či

  Zahtevno delo. Vedno in v celoti na volju moškemu, ne glede na svoja čustva. Zlata kletka. Slavčku se to ne zdi sreča.

  • Igy

   Tudi v zakonih ogromno žensk živi življenje ujetmice v zlati kletki. Raje kot se odpovedti bogastvu, trpijo in pustijo, da mož dela kar hoče. Po moje so to tudi sponzoruše. Jih nekaj poznam, tako da…

   • Nšo-či

    Drži.

   • Nšo-či

    drži

 • Marija

  Vse je delo.Moški pač to orodje dobro plačajo.In prav je tako.Niso nobene žrtve.

 • Slehernik

  Mnogi izmed nas se prodajamo v fabrikah za veliko manjše denarce

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!