fbpx

Jeseni na televizijske zaslone prihaja satirična animirana serija o Donaldu Trumpu – nastopala bo tudi Melania!

Foto: Late Show. Donald Trump na obisku pri Stephenu Colbertu v večerni pogovorni oddaji.

Voditelj legendarne večerne pogovorne oddaje Late Show na ameriški televizijski mreži CBS, Stephen Colbert, za svojo oddajo pripravlja satirično animirano serijo o ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu, v kateri naj bi nastopali tudi njegovi ožji družinski člani, torej tudi soproga Melania Trump. Kot poročajo ameriški mediji, se bo serija, ki za zdaj še nima imena, osredotočala na Trumpovo delo v ovalni pisarni Bele hiše. Prva sezona bo predvajana že prihajajočo jesen, posamezna epizoda bo dolga približno 30 minut. Colbert je sicer znan kritik nekdanjega republikanskega predsedniškega kandidata, televizijski rejtingi njegove pogovorne oddaje so v času predsedniške tekme zaradi protitrumpovskih monologov poskočili med demokratom naklonjenim občinstvom. Trump prihajajoče serije o sebi še ni komentiral.

Kot poroča konservativni ameriški spletni portal Breitbart, bo vsaka polurna epizoda predstavila novo dogodivščino predsednika in njegovih najožjih zaupnikov, družinskih članov, ministrov in drugih uslužbencev Bele hiše. Serija bo predstavila zgodovino nastopajočih in podrobno razdelala njihovo osebnost oziroma bo po besedah Stephena Colberta razkrila, kaj jih dela tako “trumpovske”. Serija bo predvajana na televizijskem kanalu Showtime.

Gre za satirično komedijo, ki se dogaja na delovnem mestu, v ovalni pisarni, osebnosti nastopajočih pa bodo takšne, kot si jih predstavlja producentska ekipa, so sporočili s CBS-ja. Colbert, ki si je s Trumpom že v času predsedniške tekme dvigoval popularnost, sicer po svojih besedah komaj čaka, da publiki predstavi animiranega predsednika.

Animirani Trump novembra že gostoval v Late showu, v posebni oddaji na volilno noč
CBS je navdih za animirano serijo dobil v posebni oddaji Showtime na novembrsko volilno noč, z naslovom Finale demokracije: Kdo bo počistil to sranje? Že takrat se je kot gost v Colbertovi oddaji pojavil animirani predsednik Trump, ki je glasno vzklikal: “Nič več Mehičanov, nič več muslimanov, nič več luzerjev!” Producenta prve sezone animirane serije bosta Colbert in Chris Licht, ki je glavni producent Colbertove pogovorne oddaje.

Foto: YouTube. Pravi Donald Trump je v preteklosti večkrat gostoval v Late Showu, ko ga je še vodil legendarni David Letterman.

Naj spomnimo. Stephen Colbert je leta 2015 v CBS-jevem studiu zamenjal legendarnega komedijanta in satirika Davida Lettermana, ki se je odločil upokojiti po 22 letih vodenja večerne pogovorne oddaje. Letterman je bil na sceni od leta 1993, v dobrih dveh desetletjih je dosegel izjemno priljubljenost, enkrat se je v svoji oddaji lotil tudi Slovenije. Bilo je v času svetovnega prvenstva v nogometu v Južni Afriki, ko so se Američani pošalili na račun velikosti in neprepoznavnosti naše države. Takrat sta namreč na mundialu moči pomerili ekipi Slovenije in ZDA, tekma se je končala brez zmagovalca (2:2).

Zdaj pa se Slovenija očitno z Melanijo Trump znova vrača v legendarni “Late Show”.

L. S.