fbpx

Si želite popolno poroko?

(Foto: B.P.)

Tukaj je sezona porok, ki tistim, ki se na ta veseli dan pripravljajo, povzroči kar nekaj skrbi. Priprave so lahko dolgotrajne, naporne, vse pa je odvisno od tega, kako dobro se zna par organizirati in sklepati kompromise.

Običajno so neveste tiste, ki pripravam namenijo največ časa in želijo, da je poročni dan najlepši dan v njihovem življenju. Če želimo, da so stvari nekoliko bolj enostavne, najamemo poročno načrtovalko, čim prej pa si zagotovimo tudi dobro poročno animatorko oz. voditeljico ter DJ-a ali glasbeno skupino.

Dobre priprave “predigra” za uspešno poroko

(Foto: B.P.)

(Foto: B.P.)

Poročni dan, mora biti popoln, predvsem v nevestinih očeh, zato so pomembni predvsem meseci pred poroko. Dan, ko prvič preizkusi sebi najlepšo poročno obleko, lahko odloča o vsem kar se bo zgodilo v prihodnje. Zasledili smo, da je na slovenskem trgu program, namenjen prav bodočim nevestam, ki si želijo izklesati svojo postavo in poskrbeti za svoje zdravje.

Program se imenuje FIT NEVESTA in se prilagodi vsaki ženski posebej. V začetku se opredeli njene želje, oceni začetno stanje in postavi konkretne cilje. Kombinacija zdrave prehrane po okusu posameznice in vadbe skupaj s trenerko zagotovo prinese odlične rezultate. Vsa dekleta, ki se za ta program odločijo pa pridobijo tudi popust za vodenje/animacijo na sami poroki.

Lepo je, če je nevesta na svoj dan zadovoljna in srečna, se dobro počuti v svoji koži in se zabava do zgodnjih jutranjih ur. Za to je potrebna kondicija in v fit nevesti, ki je fatalna in izzivalna turbo žurerka, te zagotovo ne manjka. Kot pravi marsikdo, ki se veliko ukvarja s porokami: “Če je zadovoljna nevesta, se za uspeh poroke ni bati!”

(Foto: B.P.)

(Foto: B.P.)

Če se ravno sedaj sprašujete, kaj narediti s svojim telesom pred poroko in koga najeti za vodenje vaše poročne zabave, vam svetujemo, da pišete na [email protected] in si čim rezervirate svoj termin za uvodni sestanek.

J.F.