Kakšno navdušenje gledalcev dirke NASCAR nad ameriško prvo damo Melanio Trump – stilsko je ponovno presenetila!

Foto: Instagram

Ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegovo ženo prvo damo Melanio Trump je ob obisku dirke priljubljene ameriške motošportne serije NASCAR Daytona 500 na Floridi pričakal bučen aplavz in glasni vzkliki. Kot je prvi dami v navadi, je ta vnovič navdušila z izbiro garderobe, stilsko se je namreč odlično prilagodila dogodku in v stilu ciljne zastavice, ki jo uporabljajo na dirkah, izbrala obleko v črno-beli barvi. 

Za nedeljsko dirko je Melania izbrala obleko brez rokavov v črno-beli barvi. Pod obleko v dolžini čez kolena z V ovratnikom se je podpisala znamenita francoska modna hiša Christian Dior.  Melania se je odločila, da videz obleke dopolni z belim usnjenim pasom, ki v stilu korzeta skrbi za čudovito obliko silhuete.

Pas, ki ga je izdelal modni oblikovalec Azzedine Alaïa, v spodnjem in zgornjem delu spominja na videz čipke. Katera koli modna navdušenka se bo želela zgledovati po ameriški prvi dami, bo morala zanj na spletni trgovini Bergdorf Goodman odšteti 1.370 ameriških dolarjev. Ameriški Breitbart poroča, da ogled dirke ni prva priložnost, na kateri je videz dopolnila s tem pasom. Nosila ga je namreč ob uradnem obisku Kitajske leta 2017, ko se je sprehajala po Velikem kitajskem zidu.

Foto: Facebook

Ostala zvesta svojemu okusu
Melania se je odločila, da videz Diorjeve obleke dopolni s črnimi sončnimi očali znamke Saint Laurent in belimi usnjenimi salonarji modnega oblikovalca Christiana Louboutina, ki so v sprednjem delu zašiljeni. Ni kaj, ko gre za čevlje, Melania ostaja zvesta svojemu okusu.

Foto: Facebook

Predsednik Trump je ob spremstvu žene nagovoril množico gledalcev in dal vedeti, da je pred njimi velika ameriška dirka, kjer se bodo tekmovalci borili za čisto ameriško slavo. Požel je salve navdušenja. Po poročanju ABC News je Trump drugi predsednik v ameriški zgodovini, ki je obiskal dirko Daytona 500. Pred njim jo je leta 2004 obiskal predsednik George W. Bush.

Hana Murn