fbpx

Kam gre ta svet? Mladenka ponuja svoje devištvo, da bi si lahko plačala izobrazbo in potovala po svetu

Nicole (vir: twitter)

18-letna “Nicole” iz Italije, ki sanja o študiju na elitni britanski univerzi Cambridge, je dala svoje devištvo na dražbo. Po zadnjih podatkih naj bi na dražbi, ki jo je postavila agencija Elite Models VIP, trenutno dosegla vrednost milijon evrov. Najstnica želi z denarjem financirati svoj študij, se preseliti v Veliko Britanijo, staršem kupiti hišo ter pomagati mlajši sestri.

Nicole, ime naj bi bilo lažno zaradi zaščite dekletove zasebnosti, je po poročanju Daily Mail ponudila svoje devištvo na dražbo potem, ko je videla, kako donosna je lahko taka odločitev. Kakor je povedala v intervjuju za The Sun: “Želela sem dobro izobrazbo, tako da sem iskala po spletu, kako financirati svoj študij in prišla na serijo oglasov o dražbah, kjer so se dekleta prodala za 3.1 milijona funtov, tako da sem se odločila, da bom sama storila enako, ko dopolnim 18.”

Punca, ki drugače v prostem času dela kot model, je razkrila, da staršem ni povedala za dražbo, saj bi jih to “uničilo”. Z denarjem, ki ga bo dobila za svoje devištvo, namerava potovati po svetu, financirati svojo izobrazbo, staršem kupiti hišo ter pomagati mlajši sestri.

I. Š.