fbpx

Kdo je prestar za vlogo posebnega agenta?

(Foto: epa)

Britanski igralec Idris Elba, ki se je potem, ko je Daniel Craig odpovedal svoje sodelovanje pri nadaljnjih filmih o Jamesu Bondu, omenjal kot nov agent 007, je dejal, da je za to vlogo prestar. “Mislim, da sem prestar za to. Kdo si želi divjati naokrog z avtomobili, ženskami in martinijem? Sliši se grozno,” je menil 43-letni igralec.

Kljub govoricam Idris Elba ni dobil uradne ponudbe za igranje v novem filmu o agentu 007. V javnosti se ob njegovem omenjajo še igralska imena, kot so Tom Hardy, Damian Lewis in Henry Cavil. Zaenkrat še ni znano, kdaj bodo začeli s produkcijo novega, 25. filma o Jamesu Bondu, še piše BBC.

Najstarejši igralec v zgodovini filmov o Jamesu Bondu je bil sicer Roger Moore, ki je leta 1973 pri 45 letih zaigral v filmu Živi in pusti umreti, piše britanski BBC.

Daniel Craig, ki je Bonda upodobil v filmih Casino Royale, Kvantum sočutja, Skyfall in Spectre, je tik pred koncem snemanja zadnjega filma Spectre izjavil, da bi si raje razrezal žile na zapestju, kot še enkrat upodobil agenta 007.

J.F., STA