fbpx

Kaj o sebi pravi najbolj seksi moški na svetu

Nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance David Beckham, ki je tudi prepoznavna tržna znamka in nosilec modnih smernic, je bil v izboru ameriške revije People izbran za “najbolj seksi moškega na svetu” leta 2015.

Za angleško reprezentanco, s katero je trikrat nastopil na svetovnem prvenstvu, je odigral 117 tekem in dosegel 17 golov. V modne vode je zajadral po letu 1999, s tem pa postal stalnica rumenih medijev in družabnih kronik po vsem svetu kot mož nekdanje članice skupine Spice Girls, manekenke in modne oblikovalke Victorie Beckham, s katero ima štiri otroke.

Najboljši trenutek v karieri
Naziv “najbolj seksi moški leta” so razkrili v nočnem televizijskem šovu Jimmyja Kimmela v živo v studiu v Los Angelesu, kamor so povabili tudi Beckhama. Ta je naslov označil kot “najboljši trenutek v svoji karieri”.

“Ob tem bi se seveda rad zahvalil staršema, ki sta me naredila; tudi frizerju, stilistu in photoshopu,” se je pošalil Beckham ter nadaljeval: “Nikoli se nisem imel za privlačno, seksi osebo. Mislim, seveda se rad lepo oblečem in nosim lepe obleke in rad dobro Izgledam in se dobro počutim, ko se lepo oblečem, ampak se nikoli nisem gledal na ta način.”

A. D., STA