fbpx

Kdor zna, zna: Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump se je ob prihodu v Belo hišo znašla v središču pozornosti

Foto: epa

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump iz dneva v dan dokazuje, da ne velja zaman za modno muzo. Ena izmed najbolj opazovanih žensk na svet je namreč vnovič pustila odprta usta modnih kritikov in oboževalcev v znak odobravanja na račun izbire svoje oprave. Za vrnitev iz vikend oddiha v New Jerseyju je namreč izbrala čudovito svetlo rjavo obleko obleko, katere videz je spretno dopolnila z izbranimi modnimi dodatki. 

Melania se je ob vrnitvi v Belo hišo v spremstvu moža Donalda Trumpa in sina Barrona, ki je po velikosti že krepko prerasel svoja starša, odločila za izbiro bombažne svetlo rjave obleke, ki ji je segala čez kolena, pod njo pa se je podpisala priznana modna oblikovalka Stella McCartney.

Foto: Twitter

Videz obleke, ki jo je mogoče kupiti preko spleta, je dopolnila z usnjenim pasom v rjavi barvi, ki si ga je zavezala v pasu in najljubšimi rjavimi salonarji španskega modnega oblikovalca Manola Blahnika. Omenjene čevlje je namreč v preteklosti že večkrat nosila. Veliko pozornosti je pritegnila tudi izbrana torbica Hermes Birkin, ki se je barvno odlično dopolnila z barvo salonarjev.

Foto: epa

Izbrala priljubljen primerek torbice
Majhna rjava torbica znamke Hermes sicer ni edini primerek v zbirki Melanie Trump, poroča ameriški Breitbart. V preteklosti je bila namreč opažena z več različnimi torbicami iste znamke v različnih barvah in teksturah. Cena priljubljenih luksuznih torbic lahko sicer doseže tudi do 20 tisoč ameriških dolarjev. Kdor redno spremlja modne trende in ameriško prvo damo ve, da se je Melania za podoben videz odločila tudi v okviru uradnega obiska Velike Britanije pred letom dni. Tedaj je namreč oblekla bež plašč znamke Céline v podobnem videzu in krokodiljo torbico Hermes v črni barvi.

Denar nedvomno ne more kupiti stila. Melania s tem težav seveda nima, saj je že večkrat dokazala, da zna iz preprostih modnih kosov ustvariti prečudovit videz, ki ga dopolnjuje s precizno izbranimi modnimi kosi. Kdor zna pač zna.

Nina Žoher